Міла народила

06.11.2007
Міла народила

Міла Йовович.

«За підрахунками, я маю народити 4 листопада. Але, здається, у моєї доньки з цього приводу інші плани», — написала на своєму сайті Міла Йовович 25 жовтня. Та хоч як крихітка дуже рвалася «на волю» з маминого животика, а все ж майже дочекалася призначеного терміну: мамою Йовович стала минулої суботи, 3 листопада. Як повідомив її речник, первісток 31–річної кінозірки з’явився на світ у медичному центрі Cedars–Sinai, що в Лос–Анджелесі.

Батьки назвали новонароджену Евер Габо. Мама й донька почуваються добре, а про тата — 42–річного режисера Пола Андерсона — й казати нічого. Він щасливий, що все обійшлося без ускладнень, адже ще за два тижні до пологів дитина лежала ніжками вперед. Тому Мілі робили спеціальні процедури, аби повернути плід, як і належить, вперед голівкою. «Але ж кажу, вона така вперта — от сподобалося їй лежати неправильно, і хоч що ти роби, а вона лежить!» — тішилася майбутня мама, не сумніваючись у тому, що все буде гаразд.

Так воно й сталося. За два тижні до пологів лікарі заборонили Мілі будь–які навантаження, щоб не народила раніше часу. «Я й так величезна, а тепер узагалі в двері не пролізу», — знову ж таки, не приховувала задоволення актриса. Протягом вагітності вона набрала понад 30 кілограмів, однак, на відміну від багатьох колег по зірковому цеху, анітрохи цим не переймається.