Блум знайшов собі дівчину

27.10.2007
Блум знайшов собі дівчину

Ось вона яка — австралійська модель Міранда Керр.

Орландо Блум знову не самотній. Після розриву з актрисою Кейт Босуорт, із якою голлівудський красунчик свого часу так довго зустрічався, що ледве не одружився, Блумові «сватали» багатьох відомих жінок. Зокрема, навіть колишню дружину Бреда Пітта — Дженніфер Аністон. Актор усе заперечував і запевняв, що вони з його черговою пасією — тільки друзі. Але тепер, схоже, вже не відкрутиться. Адже під ручку з австралійською моделлю Мірандою Керр його «засікли» вже не якісь там папараці, а… поліція.

Орландо з Мірандою знайомі вже досить довго, але в романтичні стосунки їхня дружба переросла лише тепер. Про те, що закохані щодня зустрічаються, ходять разом у ресторани і постійно тримаються за руки, «жовтим» виданням розбовкали правоохоронці. Як повідомляє «кіношний» сайт Іmdb.com, поліцейські встановили цей факт під час розслідування недавньої аварії, в яку потрапив герой «Піратів Карибського моря». Два тижні тому Блум на своїй «Тойоті», в якій сиділи ще двоє дівчат (стилістка і якась таємнича «подруга дитинства»), протаранив припаркований «Порш Кайєнн». Дівчата трохи травмувалися, а Орландо не постраждав. Більше того, спершу намагався втекти з місця події, але поліція його повернула. Кінозірку визнали невинуватою в аварії, бо Орлі врізався в «Порш» після того, як його самого «стукнула» машина ззаду. Але довіри до хлопця вже немає, принаймні у поліцейських, тому вони й мають його «на оці». От і вивідали, хто тепер володіє серцем жіночого улюбленця.

 

ДО РЕЧІ

Окрім сумної для всіх прихильниць Блума новини, є радісна звістка про Леонардо Ді Капріо. Його серце знову вільне, бо роман із ізраїльською манекенницею Бар Рафаелі себе вичерпав. Надто складно виявилося зустрічатися, коли кохана мешкає на іншому кінці світу...