Ширшай, Джорджіє!

26.10.2007
Ширшай, Джорджіє!

Джорджія Хорслі порівняно з моделями не така вже й худа.

Нарешті індустрія краси починає братися за розум. Дедалі частіше на подіум, окрім украй дистрофічних манекенниць, пробиваються й фігуристі панянки, а на конкурсах краси судді звертають увагу не лише на довжину ніг претендентки, а й на наявність у неї округлостей у відповідних місцях. Дійшло до того, що конкурсанткам радять... трохи набрати ваги. Так сталося з чинною «Міс Велика Британія» Джорджією Хорслі. Згідно зі своїм титулом Джорджія братиме участь у конкурсі «Міс світу», який 1 грудня розпочнеться в Китаї. Відсіяти її вже ніхто не може, але організатори міжнародного шоу «по–батьківському» порадили дівчині: якщо хочеш пройти у фінал — терміново нарощуй сало.

Без фанатизму, звісно, бо товстунок у «міски», на жаль, теж не беруть. Але 57 кілограмів 20–річної Хорслі чомусь видалися оргкомітетові світового змагання «надмірною худорбою». Очевидно, річ не так у вазі, а в тому, що Джорджія й справді має дуже тендітну тілобудову. Вона носить 8–й британський розмір (по–нашому — 42–й), а це справді малувато як для претендентки на світову корону краси.

«На конкурсі «Міс світу» журі надає перевагу струнким дівчатам із природними звабливими формами, а не вішалок, яких ми бачимо на подіумах, — визнає сама «Міс Велика Британія». — І це правильно, адже організатори всесвітнього змагання пропагують здоровий спосіб життя. Я залюбки допоможу їм у цій справі й наберу кілька кіло. Щоправда, у мене дуже добрий обмін речовин, але зате я страшенно люблю шоколад, тож висококалорійної дієти, думаю, дотримуватися зумію».