Як один чоловік двох красунь «кинув»

24.10.2007

Латиноамериканська красуня Салма Хайєк не тямиться від люті. Ще б пак, адже її коханий виявився зовсім не благородним і чесним чоловіком, а черговим брехлом. 45–річний французький мільйонер Франсуа–Анрі Піно присягався, що одружиться із Салмою, щойно вона народить дитину (мовляв, вагітною йти під вінець незручно, ризиковано та й узагалі...). Наприкінці вересня, як уже повідомляла «УМ», 41–річна кінозірка подарувала Піно донечку Валентину. Однак безсовісний мільйонер навіть і не думає дарувати Хайєк обручку. Бо, виявляється, вже обіцяв одружитися з... іншою — топ–моделлю Ліндою Євангелістою!

Принагідно розкрилася ще одна таємниця, яку Лінда категорично відмовлялася повідомити пресі: хто є батьком її однорічного сина Августіна Джеймса. Піно зізнався Салмі, що любить хлопчика і не збирається кидати ні малого, ні його маму Лінду. Хоча Євангелісті на брехуна якраз начхати, бо її він також покинув і ні допомоги, ні підтримки після народження хлопчика не пропонував. Судячи з усього, якраз після повідомлення про те, що Лінда вагітна, Франсуа й чкурнув до Салми.

Однак Євангеліста не шкодує, бо знайшла Пітера Мортона — засновника мережі «Хард–рок кафе», який справді кохає її і любить малого Августіна Джеймса, як рідного. Більше того, 42–річна Лінда чекає від Мортона, старшого за неї на 18 років, другу дитину.

А от як тепер бути Салмі — вона й сама не знає.