Більше сала — краща роль

24.10.2007
Більше сала — краща роль

Ніколь Кідман.

До того, що Рене Зеллвегер постійно товщає й худне, як повітряна кулька, любителі кіно вже звикли. Хоча сама виконавиця ролі пампушки Бріджит Джонс скаржиться на те, що такі видозміни для її фігури дарма не минають — хоч зайву вагу кінозірка й скидає, але обмін речовин порушила, і тепер її замучив целюліт. Страшно подумати, але тепер аналогічна проблема, не виключено, чекає й на завжди струнку й тендітну Ніколь Кідман. Бо, тільки уявіть собі, ця аристократична особа також надумала заради ролі стрімко набрати вагу!

Узагалі–то трохи м’ясця на кістках 40–річній Кідман і не завадило б. Надто вже вона схудла після розлучення з Томом Крузом (мабуть, від нервів). І, між іншим, іще недавно скаржилася на те, що ніяк не може трохи потовщати. Але як справжня актриса заради мистецтва Ніколь спроможна на все. Як повідомляє західна преса, їй уже вдалося набрати майже 5 кг, а за кілька тижнів Кідман планує погладшати ще на 10 кг. Такими–бо є вимоги до виконавиці ролі у фільмі за бестселером німецького письменника Бернарда Шлінка «Читач». Струнка кінозірка вважає, що це — одна з найкращих ролей, які їй діставалися в житті.

За сюжетом, Ніколь зіграє жінку, в яку закохується молодший чоловік. Оскільки ця дама, як сказано в сценарії, з віком трохи поповнішала, Кідман тепер активно напихається макаронами, солодощами та іншими висококалорійними харчами. Правда, актриса скаржиться, що від такого «об’їдалова» її постійно тягне в сон. Та є й позитиви: Ніколь зізнається, що тепер їй, як ніколи раніше, личать сукні з великим декольте.