«Перчені» трусики

20.10.2007
«Перчені» трусики

(Обкладинка журналу «Роллінг стоун» з анонсом турне постарілих «Спайс гьорлз».)

«Перчені дівчатка» нагадують своїм прихильникам, що ось–ось повернуться на сцену. Як і належить солідній музичній формації, перед початком концертного туру возз’єднані «Спайс гьорлз» видадуть новий диск (перший, починаючи з 2000 року). Власне, новим його назвати досить складно, оскільки з 15 включених до альбому композицій 13 — давно відомі хіти, і лише пісні Headlines (Friendship Never Ends) та Voodoo можна назвати новими.

От тільки в музичних крамницях диск шукати марно — він продаватиметься зовсім не там. Дотепні «спайсинки» вирішили, що ексклюзивним розповсюджувачем їхнього диску має бути... мережа магазинів жіночої білизни. І то не будь–якої, а лише марки «Вікторія’з сікрет». Щоправда, з кінця січня наступного року платівку обіцяють продавати не лише в компанії трусиків та ліфчиків, а й в інших крамницях.

Судячи з усього, саме «ВС» буде спонсором майбутнього туру «Спайс гьорлз», які, нагадаємо, планують виступити у кільканадцяти містах у різних куточках світу (повний перелік міст іще уточнюється). А перший концерт, який дівчата дадуть у рамках цих гастролей, за інформацією американських таблоїдів, відбудеться 14 листопада — на щорічному модному шоу «Вікторія’з сікрет».