Здихатися хлопця за...

18.10.2007
Здихатися хлопця за...

Кейт Хадсон хоче побути сама.

Кейт Хадсон може повернутися до Оуена Уїлсона. Зірка фільму про те, «Як здихатися хлопця за 10 днів», офіційно здихалася свого бойфренда Дакса Шепарда, хоч і за дещо триваліший час. Сердешний Дакс дуже засмучений, адже безсовісна Кейт навіть не повідомила йому новину особисто: про те, що «між ними все скінчено», Шепард дізнався з інтерв’ю Хадсон журналу «ОК!».

Хоча до того все і йшлося, бо Хадсон уже з місяць як геть до нього охолола. А все через те, що, як запевняють друзі кінозірки, у неї досі збереглися почуття до коміка Уїлсона, з яким вони розійшлися було на початку літа. Після цього, нагадаємо, Оуен різав собі вени й довго лежав у лікарні, однак на даний час уже повністю оклигав і повертається до роботи. За словами актора, йому «знову хочеться жити». Щоправда, про Кейт самогубець–невдаха нічого не каже.

Що ж до Хадсон, то вона також поки не робить жодних публічних кроків назустріч колишньому коханцю, через роман із яким свого часу покинула законного чоловіка, рокера Кріса Робінсона. 28–річна актриса запевняє, що хоче більше часу проводити із сином, трирічним Райдером, і серйозні стосунки з чоловіками її наразі не цікавлять.