Тільки «помаранчевий» Прем’єр

Тільки «помаранчевий» Прем’єр

Парламентська більшість в обраній на позачергових виборах Верховній Раді може бути тільки одного формату, і вже сьогодні Президент сподівається отримати від її учасників коаліційну угоду. А решта «коаліційних» питаннь, у тому числі й подання на кандидатуру Прем’єр–міністра, будуть вирішені вже до кінця наступного тижня, сподівається глава держави.

Буковинський Хлестаков

Буковинський Хлестаков

У Чернівецькій області правоохоронці розшукують афериста, який представлявся заступником начальника управління організаційно–кадрового забезпечення секретаріату Президента України та обіцяв місцевим чиновникам високі посади у Києві — не просто так, а за грошову винагороду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із Президентом згодна. Юлія Тимошенко

Із Президентом згодна. Юлія Тимошенко

Узгодження коаліційної угоди між «Нашою Україною — Народною самообороною» і БЮТ уже справді практично завершено, і сьогодні її буде покладено (чи вже покладено) на стіл Президента. Це підтвердила вчора на прес–конференції Юлія Тимошенко. Законопроекти про скасування недоторканності і пільг для депутатів, проведення дострокових виборів мера і Київради — по цих документах Тимошенко, за її словами, «не бачить жодних неузгоджених тез із «Нашою Україною».

Всі статті рубрики