«Відчайдушна» реклама

05.10.2007
«Відчайдушна» реклама

Єва Лонгорія насправді не така вже й скромна.

Побачити оголену Єву Лонгорію мріють, мабуть, сотні мільйонів чоловіків. Недарма ж наймолодшу з «Відчайдушних домогосподарок» називають однією з найбільш сексуальних у світі жінок. Однак досі Єва поводилася цнотливо і навіть для чоловічих журналів позувала щонайбільше у мереживній білизні.

Але незабаром мрія шанувальників розкішної Єви може здійснитися. Як повідомляє газета «Сан», в інтернет потрапив відеозапис, призначений лише для домашнього перегляду Лонгорії і її чоловіка, баскетболіста Тоні Паркера. Британський таблоїд стверджує, що на цьому відео відзняті інтимні сцени з медового місяця молодят. Запис нібито вже зараз можна переглянути на деяких платних сайтах для дорослих.

Можна б, звісно, запитати, чому зірки й досі так часто знімають свої сексуальні сцени на камеру, хоча з чужого прикладу вже добре знають, що такі записи зазвичай рано чи пізно опиняються у «всесвітньому павутинні». Але насправді й так усе ясно: для знаменитостей такі випадки насправді є чудовою рекламою. Якби, скажімо, свого часу «домашнє порно» Періс Хілтон не облетіло всі «перчені» сайти, про світську левицю номер один і досі, можливо, ніхто б не знав. Звісно, Лонгорія популярна й без таких «рекламних роликів». Однак чому б зайвий раз і не привернути до себе увагу...