Янукович, Ахметов новини— мотор, камера...

Янукович, Ахметов <span style="color: #000000;"><a href="http://www.ledilid.com/"><span style="color: #000000;">новини</span></a></span>— мотор, камера...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Схоже, що всі шанувальники давнього радянського кінофільму «Джентльмени удачі» дістали його продовження. Фільм зняв журналіст Володимир Ар’єв, і зветься він «Донецька мафія. Перезавантаження». Що спільного? Напевно, образи головних героїв — людей, які стали поза межі закону. Звичайно, різниця між двома стрічками велика. Хоча б у жанрах: перша — комедія, а друга, скоріше — кримінальний трилер. А ще «Джентльмени» — річ художня, а «Донецька мафія» — документальний фільм. І це вражає.

Хто змінить обличчя парламенту

Хто змінить обличчя парламенту

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усупереч поширюваним «психологічним установкам» деяких великих політичних сил, тривідсотковий прохідний бар’єр разом з ними має подолати і Блок Литвина. За оцінками багатьох добре поінформованих експертів–політологів і соціологів, Блок Литвина є найбільшою несподіванкою парламентської виборчої кампанії 2007 року. Зокрема, на думку директора Інституту глобальних стратегій, Вадима Карасьова, «вирішальний пакет депутатських мандатів» у Верховній Раді VI скликання може отримати саме Блок Литвина. З цією думкою, на основі аналізу конфігурації політичних сил та настроїв виборців, повністю погоджується і президент Української академії політичних наук Микола Михальченко, вважаючи, що Володимир Литвин буде володарем «золотої акції» українського парламенту 2007 року «призову». А директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський переконаний, що спікер парламенту IV скликанная Володимир Литвин після 30 вересня знову повернеться на посаду, на якій працював упродовж 2002—2006 років.

Всі статті рубрики