Куди мене привезли?

25.09.2007
Куди мене привезли?

У Севастополі Прем’єрові подарували тільняшку. (Фото УНІАН.)

Перебуваючи на Одещині, Віктор Янукович встряв у черговий конфуз. Як відомо, використання гелікоптера дає Прем’єр–мінстрові змогу впродовж дня побувати на агітаційних мітингах одразу в кількох містах — іноді навіть більш як у п’яти. Того дня лідер Партії регіонів «облетів» три міста, а ввечері виступив в ефірі одеського «38–го каналу» Віктор Федорович похвалився: «Я сьогодні був у трьох містах: Ізмаїлі, Білгород–Дністровському і... (пауза на 20 секунд. — Ред.). Третє місто — я був там вперше... це... нагадайте мені!» — звернувся Янукович до ведучої. Однак вона, за повідомленням «Української правди», не змогла зарадити. «Давайте не будемо уточнювати, а поговоримо взагалі про Одеський регіон», — делікатно запропонувала журналістка.

А взагалі, в Одеській області Януковичу вдалося збагатитися інтелектуально. «Я сьогодні з Одеси повезу кілька свіжих анекдотів. Вони чисто одеські, мені соромно про них говорити», — відзначив Віктор Федорович.

А щодо конкретних заяв, то Янукович упевнений, що українці зроблять правильний вибір 30 вересня і «з політичної карти України буде стерто помаранчевий колір і тих, хто перефарбувався у «Біле братство»... Їм треба не економікою займатися, а відкривати модельне агентство чи кіностудію. Країні не потрібні такі болтуни».

 

ДО РЕЧІ

Щоб здобути перемогу, «Регіони» вже зараз починають тиснути на Київ наметовими містечками. У «синьому» таборі під ЦВК розгорнуто транспаранти на кшталт «Защитим народный выбор от оранжевых саботажников!». Крім того, сцену та дедалі більше великих наметів Партія регіонів встановлює на майдані Незалежності.