Поцілунки до стоматолога доведуть

25.09.2007
Поцілунки до стоматолога доведуть

Добросовісна Альба.

Одна з найсексуальніших жінок сучасності (згідно з численними рейтингами) Джессіка Альба, виявляється, не лише талановита, а й дуже добросовісна актриса. Знімаючись у фільмі, вона так старається, щоб усе виглядало правдоподібно, що навіть зазнає виробничих травм. От як нещодавно, під час зйомок стрічки Good Luck Chuck («Щасти тобі, Чаку»). 26–річна Альба та її партнер Дейн Кук зображували сцену пристрасті «а ля містер і місіс Сміт»: шалено обнімаючись і цілуючись, водночас били одне одного об стіни, ламали меблі тощо. Як розповідає Джессіка, в якийсь момент Кук, «голодно» її цілуючи, занадто сильно вдарив сердешну головою об рамку картини. «Його зуби так сильно вдарилися об мої, що в мене зламався верхній зуб, а у Дейна — нижній», — згадує кінозірка. За словами Альби, поки що їй доводиться носити на зубі тимчасову «насадку», бо сходити до стоматолога і зробити новий немає часу.

До речі, доволі символічний збіг: у фільмі, на знімальному майданчику якого травмувалася Джесс, ідеться саме про дантиста. Головний герой, Чарлі, виявляє за собою дивну особливість: кожна дівчина, яка з ним раз переспить, наступного ж дня зустрічає чоловіка своєї мрії. Чарлі така ситуація цілком влаштовує, адже, довідавшись про цю його особливість, дівчата злітаються до хлопця, як бджоли на мед. І при цьому — жодних зобов’язань і страху потрапити в тенета шлюбу. Та коли задоволений життям донжуан зустрічає справжнє кохання, доти приємне «прокляття» стає для нього жахом. І для того, аби не втратити свою «половинку», Чарлі доведеться докласти чимало зусиль.

Фільм вийшов в американський прокат минулої п’ятниці. І, як підозрюють критики, недаремно Джессіка розповіла про «зубний» епізод саме тепер — очевидно, це один із елементів рекламної кампанії. В афішах українських кінотеатрів цієї стрічки поки що немає.