Штовханина на могилі

Штовханина на могилі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

13 вересня, через тиждень після смерті славетного Лучано Паваротті, було оприлюднено його перший майновий заповіт, за яким половина спадщини має бути розподілена між чотирма доньками Паваротті, 25 відсотків отримує вдова співака 37–річна Ніколетта Мантовані, а решта 25 відсотків мають розділити між сестрою Паваротті, його близькими друзями та співробітниками. За даними італійських ЗМІ, спадщина легендарного співака перевищує 200 млн. євро.

Непросте «спрощення»

Непросте «спрощення»

«Абсолютно ясно, що угода про спрощення візового режиму для України не набере чинності, якщо візи для громадян Румунії та Болгарії не будуть скасовані. Тому що у нас солідарне суспільство, а Румунія та Болгарія — члени ЄС», — заявила в інтерв’ю газеті «Дєло» комісар ЄС з зовнішніх відносин та політики сусідства Беніта Ферреро–Вальднер. Заява ця викликала шквал емоцій у Києві. Адже саме угоду про спрощення візового режиму, підписану нинішнього червня, по обидва боки кордону Євросоюзу розглядали як реальний елемент євроінтеграції, як один з ефективних кроків до подолання бар’єру між «двома Європами» — Союзом і його «сусідами». Тепер же виходить, що з десяток категорій українців так і не отримають обіцяного Брюсселем права на швидкі та безкоштовні візи до держав ЄС?

П’ять претендентів на крісло Дрновшека

П’ять претендентів на крісло Дрновшека

Учора в Словенії розпочалася місячна виборча кампанія, упродовж якої п’ятеро кандидатів змагатимуться за «електрорами душі» 1,7 мільйона співвітчизників. Вибори відбудуться 21 жовтня. Чинний президент Янез Дрновшек відмовився від можливості боротися за другу президентську «п’ятирічку». Як президент із 2002 року, він провів свою країну у НАТО та ЄС, тому вважає свою місію виконаною.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики