Ляшко «шукає» коронавірус у Миколаєві, а його водій врізався в автобус журналістів

14:55, 09.04.2020
Ляшко «шукає» коронавірус у Миколаєві, а його водій врізався в автобус журналістів

Станом на ранок 9 квітня в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

В Миколаїв прибув головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який планує розібратися, чому в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу. Разом з Ляшком прибули заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі, в.о. головного санітарного лікаря у Миколаївській області Володимир Клочко та начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА Павло Георгієв.

 

Ляшко приземлився на військовому аеродромі Кульбакіно та вже приїхав до Миколаївського лабораторного центру на вулиці Лазурній, повідомляє місцевий сайт НовостіN.

 

За словами головного санлікаря, причина відсутності підтверджених випадків захворювання COVID-19 у Миколаївській області може бути пов'язана не з помилками в тестуванні, а з тим, що аналізи не своєчасно доставляють в спеціалізовану лабораторію.

 

Він також допустив, що, можливо, ніхто не допускає ніяких помилок в Миколаївській області, і всі працюють відмінно. Щоб це з'ясувати, він і приїхав до Миколаєва.

 

Ляшко має намір відвідати Центр первинної медико-санітарної допомоги у Миколаєві і перевірити роботу виїзної "коронавірусної" бригади, а по можливості і виїхати разом з ними на виклик до пацієнта.

 

Відзначається, що зараз у Миколаївському лабораторному центрі проходить робоча нарада, але журналістів на неї не пустили.

 

Додамо, автомобіль Volkswagen Passat, на якому по Миколаєву пересувається головний санітарний лікар Віктор Ляшко, врізався в мікроавтобус Renault Trafic, на якому приїхали журналісти.

 

За словами очевидців, водій Volkswagen, здаючи назад, врізався в припаркований мікроавтобус.

 

У результаті ДТП ніхто не постраждав, обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. 

 

 

Відзначається, що Volkswagen Passat був наданий в розпорядження Ляшка Миколаївською облдержадміністрацією на час його перебування в Миколаєві.

 

Помічник Ляшка повідомила "Українській правді", що даний автомобіль не є машиною Ляшка, і під час ДТП головного санлікаря у ньому не було. А перевірка у Миколаєві проходить у штатному режимі.

 

Станом на ранок 9 квітня в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

 

Як повідомляла УМ,