Комаровський про протести через евакуації українців з Китаю: криза моралі і запасів інтелекту

15:09, 20.02.2020
Комаровський про протести через евакуації українців з Китаю: криза моралі і запасів інтелекту

Дитячий лікар Євген Комаровський висловився щодо протестів українців через евакуацію наших громадян з Китаю зазначивши, що у людей настала криза моралі і запасів інтелекту.

 

Своєю думкою він поділився у Facebook.

 

"Думаю, день 20 лютого увійде в історію. Небувала соборність, небувале єднання. Небувала криза моралі і запасів інтелекту. Не щепити дітей - не боїмося. Жерти базарні консерви і вмирати від ботулізму - не боїмося. Ковтати при будь-якому чиху антибіотики - не боїмося. Ремені безпеки - для слабаків. Сурогатний алкоголь - наше все", - написав Комаровський.

 

Також він зазначив, що українці не вміють правильно вживати ліки, адже валідол застосовують і від депресії, і для імунітету, і від інфаркту.

 

"Наших абсолютно здорових співвітчизників, які волею долі, опинилися там, де з 1 400 000 000 людей, захворіло 75 000, готові спалити, під крики про те, що Україна єдина. Тобто коли з 40 000 000 захворює на кір 150 000 ми продовжуємо купувати і продавати довідки про щеплення - це ми не боїмося", - підсумував Комаровський.

 

Як повідомляла УМ, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прибув до Нових Санжар на Полтавщині, де місцеві мешканці протестують проти розміщення у розташованому тут медичному центрі Нацгвардії евакуйованих із Китаю. Мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.