На Херсонщині ЗСУ спалили три «Тигри» і ліквідували російську піхоту, фото

00:59, 17.04.2022

Бійці 28-ї бригади імені Лицарів Зимового Походу знищили з ПТРК «Корсар» три російських бронемашини "Тигр" та одну БМП-3.

 

Залишки піхоти росіян, які тікали, також ліквідовано в широкому українському степу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Генштаб ЗСУ в ніч на неділю.

 

Зазначається, що колона російської техніки: один БМП-3 та три броньовані автомобілі «Тигр» рушили з тимчасово окупованого села в бік наших військ.

 

«Прорив, розвідка боєм чи просто заблукали – наші розбирати не стали. Військові підпустили рашистів ближче, на стільки близько, аби в найбільш відповідний момент зробити кілька влучних пострілів. І от завдяки вправний рукам молодшого сержанта та старшого солдата й дітищу вітчизняних виробників «Корсар» - БМП та Тигри спалахнули чотирма яскравими смолоскипами», - йдеться у повідомленні.

 

 

Поки російські бронемашини палали, російський екіпаж ще намагався рятуватись втечею, але шансів вижити в них вже не було.

 

 

У 28-й ОМБр додають:  «Рештки екіпажу, які вижили від ударів протитанкових ракет ще спробували рятуватись з палаючої техніки, пустились навпростець. Але куди їм бігти серед степів українського півдня? Хіба що на зустріч кулям наших захисників та вірну смерть, бо іншого їх тут не чекає. Окупанти - на вас чекає пекло, і не тільки на землі...».

 

 

Як повідомляла «УМ», ще один російський військовий злочинець - генерал-майор Володимир Фролов, який  займав посаду заступника командира 8-ї загальновійськової армії рф, був ліквідований захисниками України.