Збирали чорниці: під Ужгородом знайшли заблукалих дітей, фото

09:31, 19.08.2021

Рятувальники знайшли чотирьох дітей, які заблукали під час збору чорниць та грибів у лісі під Ужгородом на Закарпатті у четвер вранці.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ДСНС у четвер.

 

«Закарпатська область. Станом на 09:15 співробітниками ДСНС знайдено заблукалих дітей, транспортовано до населеного пункту та передано представникам поліції», - повідомили рятувальники.

 

Зауважимо, що в Ужгородському районі рятувальники, поліція з собаками, лісівники, місцеве населення шукали чотирьох дітей, що заблукали під час збирання ягід та грибів, від вечора середи.

 

Діти зникли 5-8 років заблукали поблизу села Порошкове після того, як пішли в ліс збирати чорницю.

Міністр МВС Денис Монастирський наголошував, що життя дітей було під загрозою, адже вночі температура в лісі опускалася до 9 градусів за Цельсієм.

 

По тривозі були підняті сили Національної поліції, рятувальників ДСНС та Національної гвардії України. Було створено штаб із пошуку дітей. До пошуків залучили, крім правоохоронців, волонтерів – місцевих жителів. Використовували  службових собак та коптери.

 

Шукали Миколу 6 років, Людмилу 5 років, Марійку 7 років та Данієлу 8 років.

 

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно рятувальники, поліція, військові і волонтери шукали зниклого шестирічного хлопчика в районі гори Говерла цілу добу.
 
 
Олексійко Стефанців відстав від туристичної групи під час сходження на гору та заблукав.