Кличко «підбив» танк на навчаннях у «Десні», фото

00:12, 14.03.2021

Мер Києва Віталій Кличко разом із заступниками та очільниками столичних районів  пройшов бойову підготовку у навчальному центрі «Десна»на Чернігівщині.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Кличко поінформував у соцмережах.

 

На його думку, керівництво міста відповідальне за безпеку в столиці і має бути готове до будь-яких подій.

 

«Я, заступники голови КМДА та голови районів Києва в навчальному центрі "Десна" пройшли інструктаж, ознайомилися з тим, як діють окремі військові підрозділи. Також була бойова підготовка, стрільби. Багато з нас служили в армії, але навички треба вдосконалювати", - написав міський голова столиці.

 

 

За його словами, такі навчання з організації територіальної оборони на військовому полігоні будуть регулярними для керівництва столиці.

 

На оприлюднених міським головою світлинах видно, як він спочатку заліг під атакуючим танком, а згодом піднявся і "вразив" машину навчальною гранатою. 

 

 

Кличко додав, що військовий комісар Києва Сергій Клявлін відзначив "достатньо високий рівень підготовки більшості учасників навчань".

 

Учасники навчань пройшли тактичну підготовку, обкатування бойових машин, вправи зі стрільби.

 

 

Як повідомляла "УМ", перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник, якого майже рік тому відсторонили від посади через можливу корупцію, повернувся до роботи у столичній міськраді.