Ляшко «замурував» штаб Тищенка

15:50, 29.04.2020

Лідер радикальної партії Олег Ляшко замурував піноблоками ресторан нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка "Велюр".

 

"Мільйони людей через карантин втратили роботу, а оці слуги, які себе називають "Слугами народу", а насправді вони слуги грошей. Оце дороге гламурне гівно, яке називається "Велюр", вони для себе відкривають, щоб приходити сюди жрать і чай купувати по 500 гривень за чашку чаю. Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і свою сім’ю прогодувати, а ця сволота, яка називає себе "слугами", жирують, бо рахують усіх українців за лохів", - написав у Facebook-сторінці Олег Ляшко.

 

Ляшко заявив, що поліція покриває роботу закладу.  

Правоохоронці столиці встановлюють обставини інциденту біля ресторану.

 

 "У мережі інтернет з’явилася інформація про те, що група осіб заблокувала вхід у ресторан на вулиці Льва Толстого. Дана подія зареєстрована у Журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події", - зазначили в прес-службі поліції.

.

На місці події працює слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

 

Зазначається, що правова кваліфікація події буде надана пізніше.

 

Як повідомляла УМ, журналісти в програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом" з'ясували, що столичний ресторан "Велюр" під час карантину відвідували депутати, чиновники і бізнесмени.

 

Тищенко в свою чергу заявив, що його ресторан не працює для відвідувачів, але став, як «своєрідний штаб», бо там проходять лише "особисті зустрічі", а гості "сидять голодними".

 

Поліція та епідемологи завітали до так званого «своєрідного штабу»