Вільна Україна або смерть! Підсумки року, що минає

11:10, 30.12.2023
Вільна Україна або смерть! Підсумки року, що минає

Фото з глибоким сенсом: захисник підіймається вгору пішки, тоді як цивільні стали в чергу на комфортний ескалатор. (facebook.com/KudrenkoBogdan)

З тими, хто розчарувався, занепав духом, втратив надію і віру в Перемогу ЗСУ, очолюваних генералом Залужним, нам не по дорозі. Збирайте свої пожитки і геть з України, куди забажаєте — на московські болота або світ заочі. Не забутьте прихопити з собою «Янетряпку», «регента» Єрмака, депутатку  Мар’яну та інших «зелених гнид» з парламенту і уряду. Дихати в Україні стане легше.

 

Про підсумки року, шо минає. Мої суб’єктивні оцінки.

 

І. За два роки великої війни світ побачив, що НАТО — це «зоопарк наляканих путіним пінгвінів» на чолі зі старим американським пінгвіном, які по «чайній ложці» дають Україні військову допомогу з таким розрахунком, щоб ЗСУ не перемогли, а росія не програла у війні. Західні санкції щодо фашистської московії виявилися не «пекельними», як нам обіцяли, а беззубими. 

 

Керівники держав «формату Рамштайн» побоялися підписати Договір про створення військово-політичного союзу з Україною, тобто юридично утворити антипутінську військову коаліцію і визначити її стратегічну мету у війні з росією. 
 
Мета коаліції, на мою думку, повинна була передбачати: 
 
1) повну і беззастережну капітуляцію російської федерації (за аналогією капітуляції нацистської Німеччини у травні 1945 року);
2) взяття зобов’язань щодо своєчасного надання Україні необхідної військової, технічної, матеріальної, медичної, фінансової та іншої допомоги;
3) невідкладне надання Україні зброї, яка забезпечить в цьому році повний розгром російських військ і отримання Перемоги, що позбавить московського фюрера можливості вести проти України "затяжну війну" впродовж декількох років "на виснаження";
4) звільнення окупованих територій і відновлення територіальної цілісності України в кордонах 1991 року, визнаних ООН;
5) повне відшкодування Україні збитків, нанесених російською агресією;
6) виключення російської федерації зі складу ООН і ОБСЄ;
7) встановлення заборони російській федерації мати ядерну зброю та іншу зброю масового знищення, запровадивши на першому етапі жорсткий постійний контроль НАТО за її зберіганням з метою недопущення її використання;
8) створення Міжнародного спеціального трибуналу з розслідування злочинів рф, президента путіна, вищого політичного і військового керівництва росії, а також самопроголошеного президента лукашенка і керівництва Білорусі у зв’язку зі злочином агресії проти незалежної суверенної України.
 
Більше читайте у статті «Рамштайн», досить жувати жуйку!» (або Настав час знищити путіна і фашистський режим росії!).

 

Від пафосно підписаного в прямому ефірі Байденом ленд-лізу 9 травня 2023 року, дія якого уже закінчилися, Україна не отримала НІЧОГО!

 

ІІ. Захід повинен нарешті зрозуміти, що нинішня російсько-українська війна це не лише війна між агресором росією і Україною, в якій українці захищають свою незалежність і право на вільне життя. Вони рятують світ від ядерної пожежі, яку погрожує розпалити «божевільний з ядерною кнопкою» путін.

 

Це Третя світова війна, яка може перерости у ядерну, якщо не зупинити московського фюрера. Це цивілізаційна війна між демократією і авторитаризмом за волю народів, права і свободи людини, за верховенство права. Це війна між планетарним Добром (Україна і  цивілізований світ) і злом (росія, Білорусь, Іран, Північна Корея, Китай, Сирія, Угорщина, Туреччина). Це війна між Світлом і пітьмою.

 

Ця війна визначить куди піде подальший розвиток людства — до процвітання чи до загибелі…

 

ІІІ. У році, який минає, ЗСУ на чолі з Залужним зробили неймовірне — вони утримали весь фронт, не дали його прорвати переважаючому в рази у живій силі і техніці ворогу. Нанесли йому колосальні втрати і зберегли тисячі життів українських військових. На лівому березі Дніпра ЗСУ прорвали дві лінії оборони, захопили і укріпили плацдарми. За два роки великої війни ЗСУ звільнили понад 50% територій, які захопила росія від 24 лютого 2022 року. Це стратегічний успіх і фундамент майбутньої Перемоги України.

 

 

Те, як ЗСУ, очолювані генералом Залужним, ВИСТОЯЛИ у війні з ядерною росією без належної військової допомоги, обіцяної Заходом, викликає подив у світі. Нам відводили на спротив і капітуляцію три доби. Але Україна вистояла. Московія обламала свої гнилі криваві клики. Українці перемогли духовно і ментально «руZкій мір»! 

 

На сьогодні українська армія є найсильнішою армією в Європі. Досвід ЗСУ  (якого не мають  інші країни світу) вивчають у воєнних академіях, НАТО і Пентагоні США.

 

ЗСУ на чолі з Залужним доводиться звільняти великою кров’ю південь України, який Зеленський і Єрмак добровільно здали путіну на поталу і пограбування у лютому 2022 року.

 

На відміну від Ізраїлю дітей українських високопосадових чиновників на війні немає. 

 

 

ІV. Телевізійний марафон «Єдиних брехливих новин» Зеленського-Єрмака піарив про контрнаступ, коли наступати було нічим. Їх мета — скомпрометувати Залужного за результати на фронті, якому довіряє 94% українців. Рівень недовіри серед тих, хто його знає, становить 5%. Абсолютна більшість респондентів  (72%) негативно ставляться до відставки Залужного, лише 2% опитаних її підтримали. Очолюваним Залужним ЗСУ довіряє 96% українців.

 

В соціальних мережах за вказівкою ОП розгорнута безпрецедентна масова кампанія по дискредитації, шельмуванню, цькуванню, навішуванню брудних ярликів на Залужного і пошуку на нього компромату. Більше про це читайте тут. 

 

Знайшлася «хвора» на голову (як Мар’яна Безугла) депутатка Каменець-Подільської міської ради Хмельницької області, яка 29 березня істерично і лайливо обізвала Залужного «продажним євреєм». Мабуть, за те, що він у вересні минулого року у своєму штабі офіційно прийняв єврейську делегацію на чолі з головним рабином України Моше Реувеном Азманов, який благословив Україну на Перемогу у боротьбі проти російської агресії. Про цю зустріч Залужний повідомив на своїй фейсбук сторінці і розмістив світлини.

 

Зауважу, знавцям «єврейського питання», що єврей до християнської церкви не ходить,  не молиться і не хреститься в ній, ведичний оберіг на собі не носить, Різдво та інші християнські релігійні свята не відзначає і не вітає з ними християн.

 

Залужний відвідує ПЦУ, зустрічається з її предстоятелем Епіфанієм. У грудні 2022 року.

 Епіфаній нагородив головнокомандувача ЗСУ орденом Юрія Переможця (на фото).

 

                                                                        Під час вручення нагороди.

 

               Залужний і Епіфаній під час зустрічі 29 жовтня 2021 року обговорили закон про капеланів.

 

24 грудня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українських військовослужбовців зі святом Різдва Христового.

«Дорогі побратими і посестри! Вітаю вас зі світлим Святом Різдва Христового! Усіх солдатів, матросів, сержантів і офіцерів, усіх воїнів, які зі зброєю в руках б'ються за те, щоб світ не поглинув морок», - написав він у Telegram.

 

Головнокомандувач вшанував пам'ять загиблих, тих хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу.

«Різдво - це велике свято надії та віри. Віри у перемогу світла над темрявою. Добра над злом. Я дякую кожному захиснику, кожній захисниці, хто бореться й наближає нашу Перемогу! Христос народився! Славімо Його!», - додав Залужний.

 

      На фото: військові із генералом Залужним святкують Різдво.

 

Настійливо рекомендую «зелебобикам» і різним мар’янам закрити свої «чорні роти» щодо Залужного і його національності. Всяко буває в житті. Можна стати глухо-німими на  все життя або спіткає доля собаки «Муму». Закон Вселенського Бумерангу ніхто не відміняв.

 

V. Зеленський повністю провалив зовнішньо політичний і дипломатичний фронт. Уряд (Шмигаль) і МО (Резніков) не забезпечили ЗСУ озброєнням і боєприпасами, необхідних для успішного наступу.

 

VI. Розкрадання і нецільове використання державних бюджетних коштів і фінансової допомоги наших закордонних партнерів, виділених на оборону країни, сягнули мільярди гривень. Рівень корупції в органах державної влади, особливо в оборонній сфері, сягнув небачених висот. Майже 80% опитаних українців вважає, що президент несе пряму відповідальність за корупцію в уряді, МО та воєнних адміністраціях.   

 

VIІ. США і цивілізована Європа (країни члени НАТО) своєю бездіяльністю сприяли тому, що нацистська росія на чолі з фюрером путіним і релігійно-фашистський режим Ірану аятоли Хомейні профінансували, озброїли і натренували терористичну організацію ХАМАС, яка 7 жовтня вчинив кроваву воєнно-терористичну агресію проти Ізраїлю. Війна триває уже майже три місяці. Тисячі вбитих і поранених мирних жителів: жінок, дітей, людей похилого віку, десятки взяті у заручники. Гинуть військові Ізраїлю.

 

Президент США Байден до цього часу боїться офіційно визнати росію державою спонсором тероризму.

 

Вкотре наголошую, що ідеологи, які проповідують терор як спосіб політичної боротьби, організатори, спонсори, керівники і члени терористичних організацій повинні бути ЗНИЩЕНІ по всьому світу. Це єдиний шанс викорінення міжнародного тероризму як явище, яке загрожує всьому людству.

 

                                                                    Міжнародні терористи Хаменеї і путін.

 

Звертаюся до уряду Ізраїлю: ніяких переговорів, ніякого припинення вогню до повного знищення ХАМАСу, Хезболли та терористичних режимів Ірану і росії разом з їх лідерами Хаменеї і путіним! Не забувайте також, що ХАМАС і Хезболла — це ще й ІДЕОЛОГІЯ, яка повинна бути засуджена і заборонена ООН як комунізм, нацизм і расизм!

 

VІІI. За ради спасіння України НЕОБХІДНО негайно усунути Зеленського з поста Президента України і створити Воєнний уряд національного порятунку. На час війни політичну владу в країні потрібно передати ВІЙСЬКОВИМ. Я публічно пропонував як це зробити  конституційним шляхом.

 

У випадку реальної загрози втрати незалежності України через  бездіяльність президента Зеленського, військові зобов’язані діяти в стані крайньої необхідності (ст. 39 КК) і усунути його від влади. Згідно Конституції України (статті 17 і 65) та ст. 43-1 КК захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є ОБОВ’ЯЗКОМ кожного громадянина України.

 

IX. Члени організації «Смерть РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея») є автономними у своїх діях. Вони мають право діяти у стані необхідної оборони і крайньої необхідності — знищувати ворогів України без жалю і пощади і в полон їх не брати.

 

Ворогами українського народу є: вище політичне і військове керівництво російської федерації (президент путін, члени його Адміністрації, члени РБ, МО і уряду, воєначальники ЗС, депутати державної думи, окупанти, диверсанти і агенти російських спецслужб) та українські корупціонери, колаборанти, мародери, зрадники. Вони  підлягають ЛІКВІДАЦІЇ у будь-який доступний спосіб і де б вони не знаходилися.

 

При наявності обставин, які пом’якшують покарання (ст. 66 КК), корупціонерів, колаборантів, мародерів, зрадників необхідно відправляти на фронт як «штрафників» у роки Другої світової війни, щоб кров’ю спокутували свою провину перед українським народом.

 

Х. Країна повинна жити за правилом: «Все для фронту! Все для перемоги! Вільна Україна або смерть!».

 

Українці, ваша доля і майбутнє ваших дітей, онуків, правнуків у ваших руках і мізках. ДУМАЙ ТЕ! 

СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЇЧНИМ ЗСУ!

 

Р.S. Тих, хто поділяє висловлені мною думки і пропозиції, ПРОШУ максимально поширити статтю серед своїх друзів і знайомих, щоб їх прочитала вся Україна. Нашій організації важлива ваша думка.

 

Візантійський богослов, один із батьків Церкви, великий християнський святий Григорій Богослов постійно повторював вірянам: «Бог не в силі, Бог у Правді. Мовчанням зраджується Бог».

Наші пращури арії залишили нам Заповідь: «Називайте речі (події) своїми іменами і досягнете успіху і перемоги. Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю».

 

Від імені нашої організації «СМЕРТЬ РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея») ДЯКУЮ всім не байдужим, хто допомагає ЗСУ, ГУР МО, СБУ і нашій організації у боротьбі з російськими загарбниками, всім тим, хто  наближає нашу спільну українську ПЕРЕМОГУ над російською імперією — центром планетарного зла!

 

Вітаю українців-патріотів з наступаючим Новим роком! Хай він принесе омріяну нами Перемогу, мир, щастя, радість і достаток кожній українській родині!

З Новим роком! Роком Перемоги!   

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант