Народжений в рік Вовка — генерал Залужний

16:48, 07.12.2023
Народжений в рік Вовка — генерал Залужний

Генерал Залужний народжений по арійському календарю наших пращурів у Рік Вовка.

З 2012 року повернулося Колесо Сварога і закінчилася темна доба людства — Ніч Сварога під покровительством Богині Смерті Морени. Розпочався Ранок Сварога, а з ним прийшли потужні, оновлюючі буття, енергії Чертогу шляхетного Вовка і епоха Бога Велеса.

 

Чертог Вовка несе енергію очищення. Для українців — це, в першу чергу, очищення рідної землі від зовнішніх і внутрішніх загарбників.

 

Вовк — «тотемна» тварина українських козаків, єдиний із звірів, який може піти в бій на більш сильного супротивника. Тому в цю епоху працює давнє арійське гасло: «Нас мало, але ми переможемо!».

 

Морена (Мара) — це зима людства, місяць лютий.

 

Вовк — це березень, початок весни і розквіту. Чертог Вовка пробуджує свідомість, генетичну Пам’ять, Дух, Волю та спрямовує до рішучих дій.

 

Морена починає відступати перед силами Весни, як пітьма відступає перед Світлом.

 

В священній «Велесовій Книзі» (ВК) про це є пророцтво сказано:

 

«Це Бог Сварожець дивиться на нас

Зі Сварги своєї чудової!

І дивлячись на раті наші, рахував їх

На перстах своїх, і не мав їх достатньо,

І рахував їх на пальцях ніг своїх,

І возвістив Пращурам нашим,

Що ми —– Сила велика,

І не зможуть подолати нас вороги наші.

Бо потовчемо їх, і гнатимемо їх,

Доки не поглине їх Земля.

І ЗДОХНУТЬ В МАРІ, І МОР ЇХ ВІЗЬМЕ!» (ВК: д. 23).

 

Україна — земля наших предків і наших нащадків. Ми вже прожили на ній багато земних життів, і ще багато разів повернемося на неї.

 

Ми багато разів відроджували ЇЇ з попелу, облаштовували і захищали. Ми багато разів вмирали за НЕЇ і народжували на НІЙ своїх дітей, які потім ставали нашими предками.

Настав ЧАС НЕ вмирати за Україну, а ВБИВАТИ за НЕЇ «наших вороженьків».

 

«Ніщо нас не злякає, ніщо не спинить, бо ми — в руках Сварожих, а Він у всі дні веде нас до звитяги і геройства многого!» (ВК, д. 14).

 

«Усе, що ми робили, коли почалася масштабна агресія, — це реалізовували не лише знання, які ми вже мали у 2014 році, а й навички та досвід, які здобули з того часу. І найважливіший досвід, який ми мали і який практикуємо майже як релігію, це те, що росіян і будь-яких інших ворогів треба ВБИВАТИ, просто ВБИВАТИ, і головне, ми не повинні боятися це робити. І це те, що ми робимо», - наголосив легендарний головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний.

 

Невипадково народний гетьман України, генерал Залужний НАРОДЖЕНИЙ по арійському календарю наших пращурів у РІК ВОВКА.

 

 

Місія українського хлопчика Валерія з Житомирщини була в нього закладена Творцем ще до його народження у його імені, прізвищі і даті народження.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ ВСІ! Але в першу чергу, москалі і Зеленський-Єрмак зі своїми «зеленими гнидами».

 

Для генерала Залужного посада Головнокомандувача Української армії, який бореться за Свободу нації і рятує цивілізацію від ядерної пожежі — НЕ є посадою як такою. Це його божественна МІСІЯ!

 

І кожен (!), хто посміє Залужному завадити або стане на його шляху до Перемоги України буде нещадно ПОКАРАНИЙ Вселенським Законом «Бумерангу» і «Караючим Мечем Арея»!!!

 

Для України і її народу Валерій, як син Нації, є Богом даний Генерал-Визволитель, Рятівник свого РОДУ (етносу, нації).

 

Ворогам Української Нації не під силу зрозуміти і усвідомити Божественну суть вічних Вселенських Символів українців.

 

Український Гетьман, генерал Залужний — це безславний КІНЕЦЬ і СМЕРТЬ російської імперії — ракової пухлини на тілі Людства і планетарного зла!

 

Місія народного Гетьмана, генерала Валерія Залужного виконати заповіт Духовного батька українців Тараса Шевченка: «…і вражою злою кров’ю Волю окропіте…», щоб «понесло з України у синєє море кров ворожу…».

 

Бог Велес дарує людині, народженій у Рік Вовка, силу вулкану і вогонь могутності, котрі дозволяють вписатися в потужні ритми стихійних сил, катаклізмів і випробувань, від яких потерпає людство на зламі епох, та піднятися на гребні цієї гігантської хвилі.

 

Під покровом Велеса труднощі не скинуть додолу, а піднесуть до нових вершин. Це харизма перемоги над силами непередбачуваних стихій, над зовнішніми і внутрішніми ворогами, можливість досягати мети в екстремальних умовах.

 

Українські воїни здійснюють під час цієї війни не лише військовий, а й Духовний Подвиг, який перевершує за своєю силою Духа, жертовністю та стійкістю надлюдські можливості. Ніхто так не захистить і не відбудує Україну, як сини і доньки її народу — етнічні українці.

 

В час найжорстокіших випробувань Могутнє Дерево Життя України виростає з зернини українського Центру — Воїнів Світла ЗСУ на чолі з генералом Залужним, волонтерів і патріотів.

 

Цей центр володіє величезною духовною і інтелектуальною  силою для захисту і розбудови оновленої могутньої держави.

 

Центр нагадує міцний стрижень, завдяки якому тримається не лише Україна, а вся вісь Добра демократичного світу. Все вказує на те, що це планетарний духовно-цивілізаційний центр Сонячної епохи Велеса.

 

Кому як не онукам ДажБога — Бога Сонця створити національну,  етнічно духовну владу, яка вибухне «новою зіркою» — Українським Сонцем в Ранок Сварога.

 

Українці, нехай вогонь Перемоги в душі кожного з нас запалить це Українське Сонце! Під покровом найпотужнішого сонячного арійського егрегора Чертогу Вовка зберемо всі сили в єдиний кулак, об’єднаємося в ім’я збереження України навколо єдиного українського центру — ЗСУ (Воїнів Світла) на чолі з генералом Валерієм Залужним, народженим в  Рік Вовка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привітання генерала Залужного з Днем Збройних сил України.

 

Разом — ми Дух і руки Творця, потужна сила, що змінює Світ і закладає основи Великої Української Перемоги.

Як визначено, так і буде!

 

Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО (ОМ-І-РА), майстриня Далекого Сходу, поетеса, письменниця