ЗСУ досягли рівня НАТО, але цього замало

14:06, 20.06.2023
ЗСУ досягли рівня НАТО, але цього замало

В Альянс вступає держава, а не окремо її збройні сили, це завдання для всіх громадян, буквально. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Заява Байдена про неможливість спрощення процедури вступу України до НАТО означає фактичне проголошення основної умови – «приберіть кротів».

 

Того, що ЗСУ «досягли рівня НАТО» вже давно замало - бо паралельно з цим наприклад підсанкційний Дубінський продовжує строчити доноси на Порошенка, проходить розправа над полковником Червінським, кейс Баканова з призначенням офіцерів ФСБ в українські спецслужби старанно замовчується;

 

а ще мутне рішалово вимиває з оборонки мільярди, війну використовують у власних інтересах у владі, розправляються з незручними ЗМІ і персонами, та користуючись інформаційною узурпацією продовжують відкатувати технології розбрату на власному населенні.

 

Так що виключно на хребті бійців ЗСУ заїхати до раю не вийде, як би багатьом не хотілось;

 

в Альянс вступає держава, а не окремо її збройні сили, це завдання для всіх громадян, буквально.

 

Як бачите, емоційні гасла добре діють лише на телеглядача "єдиного", а не на прагматичних лідерів союзників, які все чудово бачать, тому президент США чітко поставив завдання, невиконане ще в 2019-му - Думай.Тє.

******

А «обідки» імені ботоферм Подоляка на «плохіх союзніков», які «поздно далі» гармати/снаряди/танки - то, мої хороші, в пользу бєдних.

 

Колись безвізовий режим та зони вільної торгівлі були надані дуже вчасно, але мало хто помітив, і це (та багато чого іншого) було названо "епохой брехні і бідності", з подальшими фокусами типу "пльонок Деркача" та "ми повєрнємся до Кітаю!"

 

Тому тепер цей жорстокий світ відноситься з підозрою до інфантилів і робить все рівно тоді, коли вже край, а не на випередження, щоби навчити елементарній вдячності та показати деяким дєятєлям як працюють причини та наслідки.

 

Хто не вважає це правильним - ну то почитайте що казали про союзників за 2-3 місяці до нападу, про їхні  "паніки" з "нагнітанням", за якими щось я не чув, щоби просили укомплектувати артбригаду "цезарями" з "ескалібурами" для оборони виходу з Криму.

 

А як ви хотіли? Як в серіалі? Досі? Ну-ну.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден вважає Україну неготовою до вступу в НАТО через корупцію