Коли Україна стане членом НАТО

17:55, 23.04.2023
Коли Україна стане членом НАТО

Столтенберг під час візиту до Києва обіймав Зеленського, але перспектив вступу до НАТО не обіцяв. (Фото Офісу президента)

В НАТО Україну приймуть не коли Байден захоче, а тоді, коли на Заході будуть впевнені, що українці собі вчергове не оберуть умовного Портнова, і взагалі припинять набирати на державні посади всяких сексологінь замість професіоналів з відповідними навичками, бо в Альянс вступає країна, а не окремо її збройні сили.

 

Сюди ж і постійні проблеми з агентурою ФСБ - якогось "контррозвідника" Наумова разом з Україною в НАТО їм тільки не вистачало, заодно з "експертною" купою арєстовічєй-апаршиних під командуванням Коломойського.

 

Та і наприклад монополізацію інфомаційного поля, мутність фінансових процесів там не вітають;

і можна лише уявити як прозріють натівські аналітики, побачивши публічні погрози від діючих військовослужбовців відповідної спрямованості когось "знайти", опублікувати особисті дані та "скласти списки'".

 

Війна знову багато кого проявила, в тому числі тих, хто намагається використати її далеко не для вступу в НАТО.

 

Тому вирішення фундаментальних проблем як завжди треба починати з себе, а не звинувачувати весь білий світ чому він щось нам  "до сіх пор нє" - але хто там це усвідомить під ультра-кварталівським опроміненням.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутнє України в НАТО, а зараз потрібно перемогти – Столтенберг