Українці мають бути відкритими для усього світу, зберігаючи самобутність

14:41, 09.10.2022
Українці мають бути відкритими для усього світу, зберігаючи самобутність

Євген Нищук опікується аеророзвідкою на Миколаївщині. (Фото: Роман Ніколаєв)

Нещодавно ми побачили, як міхалков розповідав десь, наскільки може стати катастрофою для росії, якщо в Україні будуть розмовляти українською мовою. Мовляв, це немислимо!

 

Так оце нам якраз методичка до дій. Сам ворог сказав, чого він боїться. Коли росіяни розробляли плани, за скільки діб мають захопити Київ, як мають пройти Україну, вони все розписали. І вирішили, що тільки Захід України лишиться тому, що там "неисправимые националисты". Нам просто треба стати всім невиправними націоналістами – в хорошому розумінні цього слова. І тоді, виходить, вони, даруйте за сленг, не рипнуться, бо скажуть: "А чого туди соватися?".

 

Нарешті ніхто не плутає, де Україна, а де росія чи інші країни. Всі тепер пізнали і зрозуміли, хто така Україна. У нас відкриті можливості, ми можемо зараз у фаховій колаборації працювати з будь-якою країною, з будь-якими компаніями і з будь-якими людьми.

 

Нам треба зараз бути відкритими для усього світу, при цьому зберігаючи свою ідентичність та самобутність. Війна, страждання, біль і втрати мають дати нам можливість перемоги не просто у тому, що росія покине наші території, всі, у тому числі Донецьк, Луганськ і Крим.

 

Ми маємо постати в сучасному світі тією державою, в яку всі захочуть приїхати, в яку захочуть інвестувати, з якою захочуть мати спільні справи.

 

Ми маємо побудувати таку країну, де будуть створені всі умови вільно вести бізнес.

 

Ми маємо відбудувати країну, в яку повернуться діти, які зараз поїхали навчатися за кордон. І я переконаний, так і буде!