Агенти Козир та Соколовський

19:49, 25.05.2022
Агенти Козир та Соколовський

Хто такий агент Соколовський? (Фото з відкритих джерел)

На жаль, це не вигаданий сюжет шпигунського трилера. 2019 року в оточення президента України введений агент впливу ФСБ РФ з оперативним псевдо Козир.

 

Завдання - переконати президента, що Росія - друг, і вторгнення не буде. А заразом вивести Україну з орбіти Заходу.

 

Тим часом в Україні явно й відкрито працює агент ФСБ РФ з оперативним псевдо Соколовський. Завдання - створити міцну агентурну мережу і підготувати Україну до здачі Росії.

 

Проте агент Соколовський тупо розкрадав виділені йому мільярди не рублів і створював лише видимість діяльності. Агент Козир порадив президенту наїхати на без того засвіченого агента Соколовського задля підняття власного рейтингу. Також дав кілька інших порад, як поступитися Росії і відтягнути вторгення.

 

Росія кидає агента Козиря і вторгається масштабно, бо вірить у казки агента Соколовського. Південь України окупований миттєво через поступки, зроблені за порадою Козиря.

 

Козир залягає на дно. Потім отримує від ФСБ інформацію, де ховається Соколовський. Здає його СБУ. Успіх записують в актив президента. Нарешті, списаний в утиль

 

Соколовський задля власного порятунку грає в чергову гру, закручену Козирем: читає з папірця своє звинувачення на адресу Петра Порошенка, якого Козир невідомо з яких х*їв вважає реальною електоральною загрозою президентові, котрий далі є його об'єктом впливу.

 

До боротьби з Росією ці дії агента Козиря жодного стосунку не мають. На жаль, це не вигаданий сюжет...