Пісні самонаведення

11:03, 08.04.2022
Пісні самонаведення

Віктор Ющенко та Іван Леньо. (facebook.com/president.ukraine)

Коли почалася війна, сотні тисяч українських чоловіків взяли в руки зброю, змінивши професію. У мене є друг, талановитий музикант і патріот -  Іван Леньо, соліст рок-гурту KOZAK SYSTEM. У дорозі, за кермом я із задоволенням слухаю його пісні.

 

Особливо, мені до душі козацький альбом «Пісні самонаведення».

 

Іванко в усіх сенсах обдарована людина - освічений, культурний, розумний, щирий українець. Любов до України зашита в його ДНК. І це відчувається з перших же хвилин розмови. Івана знають по всьому світу.

 

Я впевнений, він мав купу можливостей перечекати війну в тихому місці. Коли почалася війна, Іван сховав акордеон та мікрофон в надійне місце, і пішов в поліцію, бо хоче бути корисним. Одягнув броню поверх спортивного костюма і служить в супроводі. Перевезення вантажів, евакуація громадян з гарячих точок, виїзди на затримання, організація волонтерської допомоги - все це тепер робить Іван. Без вихідних. Завжди перший доброволець на всі завдання.

 

А ще Іван регулярно пише на своїй сторінці правдиві тексти про війну, дає безліч інтерв'ю та включень. Пояснює нашим західним друзям та партнерам, чому війна вже на порозі Європи і чому українцям, окрім співчуття потрібні патрони.

 

Сьогодні Іван робить дуже багато для нашої перемоги. І я пишаюся моїм другом. Він сміливий, справжній, щирий. Таким і має бути справжній український козак.

 

Після нашої перемоги Kozak System зроблять найкращий концерт у світі. І ми ще заспіваємо разом мою улюблену пісню «Мій друг».

 

А сьогодні, друзі, послухайте пісню «Мама», яку козаки зробили спільно з ТНМК.