Смертний гріх української «еліти»

01:12, 18.12.2021
Якщо серйозно, то інтерв'ю Богдана зайвий раз підтверджує тезу про зраду як смертний гріх української "еліти", та і суспільства вцілому.
 
Як пішов з "чорної ради", так і триває досі безкінечний калейдоскоп цинізму, перевзувань, лицемірства та обману - за якими вічно обдурений народ та раз по раз втрачена держава, загарбана Кремлем.
 
Зато ставали халіфами на годину всі ці богдани, януковічі, зеленські, данилюкі, арахамії, щорси, скрипникі, брюховецькі, ім'я їм легіон.
 
І те, що зараз вони побігли топити Зеленського ніяк їх не виправдовує - вони завжди знайдуть кого, для кого і за яку суму зрадити.
 
Неможливо створити державу, коли нормальним станом її "еліти" є поза "флюгер", і це хвороба всієї вертикалі - від адміністрацій президентів до місцевих управлінців, у яких головною чеснотою вважається обдурити довірившихся та вчасно зрадити.
 
Це порочне коло не розірвати ніякими законами та не заборонити указами;
 
Це справа всього народа - припинити довіряти популістам, не віддавати країну грязі Москви, та врешті-решт забезпечувати собі владу державників, без малоросійських експериментів.
 
Щоб потім якісь Богдани з Гордонами не розповідали, які ви лохі.