Пастельна картинка «Зеленський в дитячому садочку»

16:08, 03.01.2021
Пастельна картинка «Зеленський в дитячому садочку»

Валерій Прозапас із друзями іронізує з привітань Леніна і Зеленського.

Є сюжет фантастичного оповідання, за яким загублений у космосі астронавт переконаний, що в дивному місці "за розламом Орла" проводить час в комфорті  зі своєю прекрасною коханкою - а насправді потрапив під гіпноз моторошного створіння, і в реальності повільно помирає серед руїн.

 

Так і для українського суспільства продовжують створювати солодку телевізійну ілюзію, вдавшись вже до примітивних пропагандиських штампів з використанням образу "отца нації" серед дітей.

 

Ця пастельна картинка, "Зеленський в дитячому садочку", має прикрити собою весь бруд реваншу та міліцейського свавілля, відвертого пограбування та повернення схематозів, нехтування передвибочими обіцянками, відкат реформ та загальну деградацію держави - щоби дезорієнтовані громадяни якнайдовше не усвідомили, як насправді з ними вчиняють потворні конструктори паралельної реальності.

 

Проте ця медаль має і зворотній бік.

 

Захопившись ідеями безкарних маніпуляцій, колективний клоун сам відірвався від реальності, в якій буде абсолютно безсилим уникнути відповідальності за вчинені не телевізійні, а справжні злочини.

 

Їхній натхненник та спонсор Коломойський потрапив під прес американського правосуддя, яке не контролює Портнов з суддями-вовками.

 

Про злив справи "вагнерівців" дізнається весь світ через серіал від "Netflix", і цікаво виглядатимуть українські посадовці, які опираються створенню ТСК з цього злочину.

 

Поїздка до Оману, "брифінг" по "справі Шеремета", проведення антиконституційного опитування в день виборів, бездіяльність під час кількадобової загибелі сержанта Журавля, узурпаторський указ про відсторонення судді КС тощо - готові справи для розслідувань, і вигадувати нічого не треба, як біґусу-портнову у випадку з Порошенком.

 

І звичайно, загіпнотизований народ не зможе не відчути на собі  наслідки відвертого соціального геноциду, та буде змушений відірватися від телевізора.

 

Насправді цього акціонери проекту "Голобородько" бояться найбільше, а від страху і опускаються до примітивних пропагандиських засобів часів пізнього СРСР - і цей рік стане для них вироком.