Послання Зеленського парламенту за 4 дні до виборів

17:41, 20.10.2020
Послання Зеленського парламенту. Чому сьогодні? За 4 дні до виборів вилити на країну чергову порцію піару, попрацювати ВІП- агітатором слуг. Саме тому і слуги всією фракцією вперше їдуть на Донбас саме зараз, а не протягом року. Бо взимку пріорітетом був Оман, а не Донбас.
 
Зеленський обіцяв викласти план про реінтеграцію Донбасу. В його промові жодного разу не прозвучало слово агресор в контексті РФ. І прізвище Путіна. Тобто, так і не зрозуміло, хто ж таки воює з Україною на Донбасі.
 
Більше того, чотирижди уклоніст пригрозив карами небесними тим, хто « без бою здав Крим». Він так і не зрозумів, що закінчити війну без тиску на того, хто її почав- на Путіна- неможливо. Було проанонсовано , що прозвучить план реінтеграції, план розвитку країни, але про майбутнє в годинній акторській презентації - ані слова.
 
Натомість, він перерахував серед « своїх» здобутків все, до чого не мав жодного відношення: новий паспорт, безвіз, Стокгольмський арбітраж, створення антикорупційних органів, отримання військової допомоги від стратегічних партнерів , Революцію Гідності.
 
Своє потішне опитування Зеленський вважає народовладдям. Він пишається тим, що слуга, який брав хабарі , отримав підозру і знову сидить в Раді.
 
Ми почули про космічні кораблі, які бороздять простори оперети. Але не почули, куди пішли 65 млрд грн на боротьбу з ковід , чим займалася координаційна рада на чолі з Зеленським і стратегію боротьби з ковід, не почули стратегію реінтеграції, окрім того, що Зе мріє про нормандську зустріч, не почули нашу стратегію безпеки і зовнішньої політики.
 
Виступ за все хороше, проти всього поганого. Бо з виступу Зеленського виходить, що ми вже давно живемо в Швейцарії, і в нас все побудовано, створено, де зроблено, виправлено, все є.
 
Є світ Зеленського. І є Україна. І це паралельні світи. Це моє відчуття від виступу ВІП- агітатора слуг .
 
І так, світ не втомився від України. Він про неї забув... Бо якщо сама Україна соромитися назвати ім’я того, хто захопив Крим і Донбас, навіщо про це згадувати світу.