«Ж.пі слова не давати!»

12:29, 13.05.2020
«Ж.пі слова не давати!»

Гордон оскандалився тим, що взяв інтерв'ю у "няшмяш" Поклонської.

Без надії, що до когось із фанатів Зеленського дійде - але я все пишу й кажу без надії. Отже, в чому проблема Гордона і таких, як він. Не в тому, що він бере у когось інтерв`ю. Бо "Порошенко нікого з них не посадив, кримінальних вироків нема, має право, бо свобода слова" і таке інше.

 

Проте якщо "Порошенко нікого не посадив" не є відпущенням гріхів. Ви в курсі, що в Чікатіла та Опонпрієнка брали інтерв`ю? Причому в Онопрієнка для документальної стрічки брала інтерв`ю дуже достойна людина. На відміну від х.я Мустафи, але ж і той брав інтерв`ю в оплотівця Жиліна. До речі, Жилін станом на січень 2014 року не був ніким засуджений. Так що Порошенко тут ні до чого.

 

Але Жилін - фу. От фу! Гавно! Кому цікаво, що умовний мустафа витисне з гавна? Ну, комусь цікаво, бо свобода слова, вся х..ня, демократія. Проте демократія, українці - це коли працює правило: "Ж.пі слова не давати". Вироки, засудження, вічно винний Порошенко - не мають значення. Важливіше - інститут не подавання рук.

 

Просто все. Не візьму в тебе інтерв`ю, бо не поважаю тебе. Не подам руки. Мені до сраки, що фанатам Зеленського подобаються якісь персонажі і я зроблю на цьому рейтинг. Просто ж.пі я слова не даю, бо поважаю себе на своєму місці. Все інше - дурня фейсбучна.