Парад велюрових суверенітетів

11:26, 02.05.2020
Парад велюрових суверенітетів

"Слуги народу" самі спровокували парад велюрових суверенітетів.

В країні розпочався парад велюрових суверенітетів. Міста і містечка одне за одним заявляють про часткове скасування карантину. Чхати вони хотіли на заборони уряду.

 

Міністр внутрішніх справ топає ногою, погрожуючи карами і справедливо зазначаючи , що зараз епідеміологічні показники гірші, ніж місяць тому й ми можемо отримати реальний спалах епідемії.

 

Але навіщо ці подвійні стандарти, друзі? Власник « Велюра» і всі його відвідувачі навіть не сплатили штраф 17 000 грн за порушення карантину, хоч всі високопосадові «спасителі Києва» були ідентифіковані журналістами. Власника « Велюра» з замашками гопника з 90-х не засудила рідна фракція, спікер не вичитав його в стилі комсомольських зборів, президент і його офіс не записали відосик «ай-ай-ай, Коля», уряд не закликав депутатів власним прикладом демонструвати повагу до карантину і самоізоляції.

 

Поліція , яка доблесно ловила в Дніпрі одного іхтіандра, спокійнісінько спостерігала тисячі прихожан МП, й жоден батюшка чи приход також не оштрафовані. Міністри, депутати, колишні депутати тусуються по найдорожчим готелям/ресторанам Києва і проводять там променади без масок. Все це щодня читають, дивляться, бачать мільйони ФОПів, чий бізнес загинається, яким немає чим сплачувати оренду, зарплати, комуналку.

 

Я проти параду велюрових суверенітетів. Але спровокували його самі слуги. І тепер це навряд чи можна зупинити. Можна зупинити метро, але тепер Київ перетворився на суцільну корку, бо всі виїхали в офіси на своїх авто. Можна закрити кафе, але всі, в кого немає грошей на чай за 500 грн в « Велюрі», вийшли з пивом на лавочки. Можна лякати штрафами в 17000 дрібних підприємців, але тоді вони приходять під уряд .

 

Або всі на карантин - або цю хвилю суверенітетів не зупинити. Почніть з «Велюра» - під камери оштрафуйте Колю і виженіть його зі своєї фракції. Про це #Безхайпу , посилання в коментарі.