Чому, коли «ЄС» захищає пам‘ять про Майдан, інші партії Майдану мовчать

12:52, 29.01.2020

Сьогодні Тетяна Чорновол- не лише екс-депутатка 8 скликання , не просто активна учасниця Революції Гідності і одна з перших жертв режиму Януковича.

 

Нагадаю, Таня повернулася в професію , й займається журналістськими розслідуваннями. Їй безпідставно відмовили в акредитації на брифінг адвоката Януковича в ДБР. Після відмови в акредитації спосіб іі потрапляння на брифінг, дійсно, на мою думку, неоднозначний і сумнівний . Але не більш сумнівний , аніж призначення на посаду в.о. ДБР пані Венедиктовоі , яку поставили туди виключно за лояльність, й всупереч рішенням Конституційного Суду.

 

Таня залізла в ДБР через паркан, як колись в Межигір‘я, а Венедиктову в Бюро перекинула через паркан закону і Конституції Банкова. І вже сама Венедиктова протягла незаконний конкурс, аби перекинути через паркан закону і Конституції на ключові посади потрібних їй людей. Адвоката Януковича , який виявився ще й бізнес - партнером її родини, а також інших своїх родичів.

 

На брифінгу невідомі люди в камуфляжі, тітушки часів Януковича , винесли Таню, як в часи Януковича, з зали, за те, що вона фільмувала брехню адвоката Януковича. Її били по ногах , в Тетяни розірвані зв’язки і вона потребує операції. Також ці невідомі викручувати руки депутатці Mariya Ionova, яка пробувала зупинити безчинство.

 

Кажуть, адвокат Януковича злякався, що Таня жбурне в нього телефон. Колись Янукович втратив свідомість від яйця. А Таня безстрашна. Вона захищала і захищатиме країну і пам‘ять про Майдан.


В дбр зайшли реааншисти і антимайданівці, це очевидно. Їх консультують антимайданівці і реваншисти. Але чому, коли « ЄС « захищає пам‘ять про Майдан, інші партії Майдану мовчать. Люди, що з нами?


Р.S. Весь цей бардак не знімає питання перешкоджання депутатській діяльності з боку керівництва ДБР 25 січня, коли ми безрезультатно вимагали зустрічі з пані Венедиктовою . Й за це порушення закону керівництво ДБР має відповідати