Україна ніколи не визнає результатів цих нікчемних виборів

11:07, 08.09.2019
Україна ніколи не визнає результатів цих нікчемних виборів

Сьогодні країна - окупант проводить незаконні місцеві вибори в Криму.

 

Україна ніколи не визнає результатів цих нікчемних виборів, й ми звертаємося до українців і кримських татар в окупації - ігноруйте ці вибори, не ходіть на них, це точно не ваша влада.


Р. S. Уважно прочитала реакцію світу на звільненя бранців Кремля. Окрім зрозумілих привітань з цим дуже важливим гуманітарним кроком і зверненням звільнити всіх інших, та сподівань, що це крок до нормалізації ситуації на Донбасі, між рядками - сценарій подальших дій світу.

 

Особливо відвертий твіт Макрона, про прискорення зустрічі в нормандському форматі, аби вирішити політичний блок мінських угод. Ні слова про першочерговий і ключовий, безпековий. І в жодному твіті жодного світового лідера жодного слова про Крим.

 

Нам всім, владі і опозиції , потрібно докласти великих зусиль, щоб Україна залишалася в порядку денному світу саме в контексті повної деокупаціі, а не імітації, на Донбасі. І звільнення Криму. Майбутнє Донбасу, розуміння всіх ризиків і викликів, потребує серйозної дискусії в парламенті, в суспільстві, спільної позиції, яка зробить нашу країну сильнішою.

 

Ірина Геращенко, 8 вересня 2019 року, Фейсбук