Будьмо психологiчно здоровими, щоб не втратити Україну!

09:56, 18.04.2019

 У черзі за ковбасними виробами неймовірний галас.


 — Що мені доброго зробив Порошенко? Нічого! — волає пишна жінка. — Не буду за нього голосувати. Мені Зеленський підходить.


 — Дорогенька! Порошенко разом iз патріотами врятував і нині захищає Україну від московських загарбників! — озвався статечний чоловік.


 — Чому весь час тараторите: Україна, Україна! Що вона мені дала та ваша Україна! — огризнулася молодиця, що складала в торбинку ковбасу, шпондер, полядвицю. — Ціни на все фантастичні, корупція, хабарництво. Хіба це держава?


 — Як вам не соромно! На Луганщині також були такі, що нарікали на Україну, а нині плачуть, бо Путін знищив їхні хати, не дає мирно жити, — сердито заговорив літній чоловік. — Я вимушений був втекти від московських агресорів.


 — Не лякайте мене Путіним! Не такий вовк страшний...


 — А чому Порошенко не припинив війну? Він же Президент, — нарікає хтось із черги. — Зеленський доб'ється миру.


 — Людоньки! Спам'ятайтеся! Хіба Порошенко розпочав війну? — заспокоював чергу луганчанин. — Ви нарікаєте на нього, що все дороге, комунальні тарифи нестерпні, що біда вас гложе. А чого з цією бідою ви товчетеся в черзі за дорогою полядвицею?


— Але ж є багато бідних людей. Скільки повиїжджало за кордон у пошуках ліпшого життя.


— Вина в цьому не лише Поршенка, а й попередніх президентів, урядів, Верховної Ради, насамперед чужинців-олігархів Ахметова, Коломойського, Пінчука, Фірташа... Багато безбожників, глитаїв, мародерів. А ви всю свою лютість на Порошенка.


— Зеленський наведе порядок. Хіба ви не бачили кіно «Слуга народу»? Таким має бути Президент, як Голобородько.


— То сфантазований образ, щоб засліпити нам очі. У Президента свої обов'язки, у Верховної Ради — свої, а у Кабінету Міністрів — свої. Треба розумітися на урядових повноваженнях...
— Не захищайте Порошенка. Він уже нажився. На кожному кроці «Рошен».


— Чому у вас стільки злості, ненависті? Великодній піст! Так, Порошенко припустився багатьох помилок. Він це визнає. Критика допоможе йому надалі добре керувати державою. Він зробив для збереження незалежності України більше, ніж попередні Президенти разом. Хіба вам не потрібна вільна, багата Україна? Невже не розумієте, що Путін будь-що хоче, аби Президентом України була саме така людина, як Бойко, Вілкул, Зеленський, аби тільки не Порошенко?! — намагався пояснити ковбасній черзі статечний чоловік.


Вельмишановний читачу! Розумію, що ви втомилися від емоційного вибуху, від моря різноманітної брехливої інформації. (Скільки то треба мати здоров'я, щоби не деморалізуватися під впливом безмежного блюзнірства Рабіновича, Медведчука, Разумкова та інших блудників). Промосковські маніпулятори не вгавають очорнювати позицію тих, хто справедливо оцінює суспільно-політичну ситуацію, від реалізації якої залежить Доля України, Доля кожного українця: або Порошенко, або Путін.

 

Цей змістовний вислів — не технологія політиканів, а реальність, це — правда, а не залякування. Маємо глибоко усвідомити, що путінський Кремль витрачає надзвичайно велику кількість грошей аби різними способами і методами затуманити розум українців і вони «добровільно» допустили господарювати на одвічно українській землі московських загарбників. Мовляв, не бійтеся — Україну не продадуть, Путін не прийде, росіяни — наші брати... Не піддаваймося впливу цієї «колискової», вона отруйна. Із здоровим глуздом, доброчинним критичним мисленням, із світлою думкою про збереження незалежності України оберімо Президентом державника Петра Порошенка. У нинішніх умовах — це наймудріший вчинок кожного українця!