Відпустка не на користь: полковника спецназу ГРУ застрелили у «Крокусі»

11:04, 29.03.2024
Відпустка не на користь: полковника спецназу ГРУ застрелили у «Крокусі»

Від поранень унаслідок теракту у «Крокусі» помер полковника спецназу ГРУ Тимур М'ясников, що воював в Україні. (Фото: Телеграм Baza)

Полковник Тимур М'ясников, що ненадовго повернувся з війни в Україні, загинув після поранення, отриманого під час теракту в підмосковному «Крокус Сіті Холі»,

 

Як інформує УМ, про це 28 березня повідомила Медіазона, яка зібрала підтвердження з кількох джерел.

 

Зокрема загибель М'ясникова підтвердили Телеграм-канали випускників суворовських училищ та знайомий військового, голова самарського відділення організації «Офіцери Росії» Артур Маліванчук.

 

За словами останнього, під час теракту М'ясников зазнав трьох кульових поранень. Під наглядом лікарів він був три дні, проте його не змогли врятувати. Військовий значився у списку поранених у «Крокус Сіті Холі», який МНС РФ опублікував наступного дня після нападу терористів, 23 березня.

 

Маліванчук також повідомив, що М'ясникова поховають 29 березня. За словами голови самарського відділення «Офіцерів Росії», полковник служив у третій бригаді спецназу Генштабу та останні два роки воював на Донбасі. Він приїхав з фронту до Москви за кілька днів до теракту, щоб побачити сім'ю.

 

 

До поїздки на війну в Україну М'ясников, як пише Маліванчук, служив у Таджикистані та Косові. Згідно з витоками з російських баз даних, офіцер був зареєстрований за службовою адресою: вул. Знамєнка, 19 - це будівля Генштабу.

 

Додамо, що за останніми даними, внаслідок теракту у «Крокус Сіті Холі» загинули 143 особи.

 

Як повідомляла УМ, Кривавий «пікнік» на узбіччі москви: теракт у «Крокус Сіті Холі» — виправдання крові чи нова гра путіна?