У Інгушетії оголосили Джихад російській «імперії зла»

18:57, 03.03.2024
У Інгушетії оголосили Джихад російській «імперії зла»

В Інгушетії спецназ рф штурмував багатоповерхівку, є жертви.

У зв'язку з бойовим зіткненням у Карабулаку (Ілдарха-ГІaла) командування Інгуської Визвольної Армії зробило неординарну заяву.

 

Як інформує УМ, відповідне звернення до світової спільноти було оприлюднене 3 березня в офіційному каналі Інгуської Визвольної Армії у Телеграм.

 

"Нашими ворогами та законною військовою ціллю є так звані "російські силовики". Ми - муджахіди ГІалгіайче, не боремося з мирним населенням, але кожен, хто одягнув на себе погони імперії, не має значення, ФСБ, ВС-РФ або інші численні каральні органи - наш ворог і законна військова мета, незалежно від їхньої національності”, - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що "операція відплати" російських окупантів - не що інше, як спроба залякування, спричинена власною панікою та безсиллям. "Поліція" та "ФСБ" не змогли придумати нічого кращого, ніж атакувати багатоквартирний житловий будинок з вогнеметів "Джміль".

 

"Це найкраща ілюстрація жорстокості, нелюдяності та ганьби режиму-окупанта. Так само Росія воювала в Чечні, в Сирії, а сьогодні в Україні - ракетними атаками по мирному населенню, терористичним залякуванням, захопленням заручників, знищенням беззбройних, старих, жінок і дітей. У цьому нерівному бою інгуські воїни-муджахіди виявили стійкість, мужність і героїзм перед лицем багаторазово переважаючого супротивника.

 

Група з кількох воїнів вела вогневий бій на непідготовлених позиціях упродовж 24 годин. Ми продовжимо наш джихад проти Імперії зла. Ніхто з тих, хто погодився надіти погони російської держави, з дозволу Аллаха більше не спатиме спокійно, ні в Інгушетії, ні в Росії, ні деінде у світі", - наголошується в заяві.

 

Як повідомляла УМ, Мобілізація в рф: особливу увагу приділять мобікам з Москви та центральних регіонів.