Путін похизувався оновленням ядерної зброї і і «серійністю» ракет «Циркон»

10:11, 23.02.2024
Путін похизувався оновленням ядерної зброї і і «серійністю» ракет «Циркон»

Фрегат "Адмірал Горшков" із гіперзвуковими ракетами "Циркон". (Фото: Лев Федосєєв/ТАРС)

У привітанні з Днем захисника вітчизни роосійський диктатор володимир путін заявив, що країна оновила ядерну зброю майже на 100%, а також нібито розпочала серійний випуск нових гіперзвукових ракет "Циркон".

 

Як інформує УМ, про це повідомило російське агенство Интерфакс.

 

"Сьогодні частка сучасного озброєння і техніки в стратегічних ядерних силах уже досягла 95%, а морської складової "ядерної тріади" − майже 100%. Розпочався серійний випуск нових гіперзвукових ракет "Циркон". Завершуються випробування інших ударних комплексів", - сказав диктатор.

 

Також, за словами Путіна, у грудні 2023 року до "складу ВМФ РФ увійшли нові стратегічні підводні човни, а буквально днями в Казані до Збройних Сил передані чотири ракетоносці Ту-160М".

 

Російський президент заявив, що протягом останніх років підприємствами ОПК "кратно збільшено випуск і постачання у війська найбільш затребуваного озброєння, насамперед високоточних засобів ураження і безпілотних літальних апаратів різних типів, танків, бронемашин, артилерії, а також систем ППО, контрбатарейної боротьби, засобів зв'язку та розвідки".

 

Диктатор додав, що на черзі - розробка і серійний випуск "перспективних зразків та впровадження технологій штучного інтелекту у військовій сфері".

 

Як повідомляла УМ, «Схиблений сучий син»: Байден про Путіна.