Ракетний обстріл Чернігова: пошкоджено будинки, загинув собака, фото

10:28, 13.01.2024
Ракетний обстріл Чернігова: пошкоджено будинки, загинув собака, фото

Групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та фахівці слідчого управління на місці обстрілу. (Фото поліції Черніговської області)

Російські терористи вкотре атакували Україну повітряними засобами ураження. Уламками ворожої ракети завдано руйнувань у секторі приватної житлової забудови Чернігова у суботу вранці.

 

Поліція документує наслідки ворожої атаки.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє поліція Чернігівської області.

 

Зазначається, що внаслідок влучання уламків ворожої ракети пошкоджень зазнали кілька приватних будинків та нежитлових споруд, одну будівлю практично зруйновано.

 

На місце події прибули групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та фахівці слідчого управління, керівництво поліції Чернігівщини.

 

 

 

У дворі, найближчому до епіцентру події, від вибуху загинув собака господарів. Люди вціліли.

 

Зауважимо, що вранці 13 січня у всіх областях країни була оголошена повітряна тривога - з літаків Ту-95МС зафіксовано пуски крилатих ракет. Близько 7.00 винищувачі МіГ-31К запустили "Кинджали", повідомили Повітряні сили ЗСУ в соцмережах.

 

Як повідомляла «УМ», український фігурист Іван Шмуратко вийшов на лід у сорочці з червоною плямою у довільній програмі Чемпіонату Європи з фігурного катання. Свій вихід на лід у сорочці з червоною плямою він пояснив смертю людей від ракет.