«Я ж не тряпка»: підсумки пресконференції президента Зеленського

13:31, 20.12.2023
«Я ж не тряпка»: підсумки пресконференції президента Зеленського

Київ, 19 грудня 2023 р. Підсумкова пресконференція Зеленського.

Найцінніше — це час життя людини. Як ми його витрачаємо, залежить від кожного із нас Особливо він цінний під час війни, де дорога кожна хвилина. Її не повернеш, не загальмуєш. Нерідко — це вартує життя… 

 

Цінуючи свій час, все-таки вирішив потратити його на Зеленського, щоб послухати його підсумкову пресконференцію, знаючи на перед, що нічого розумного і толкового від нього не почую. Але професія зобов’язує. І хоча понад дві години були викинуті на вітер (коту під хвіст) — не жалію.

 

По-перше, ще раз переконався у своїх попередніх висновках, кого ми маємо за главу держави — повного дилетанта «Яжнетряпка» (до цього Зеленський був «Янелох» і «Боневтік»). 

 

По друге, українську мову так і не вивчив (розумових здібностей не вистачає). Розмовляє трохи краще «Азірова», але набагато гірше за «Янека». Більше про це тут:

 

І  по-третє, найголовніше — подальше перебування нашого «піаніста» при владі — це реальна загроза втрати незалежності України. 

 

 

Загальний висновок підсумкової пресконференції — без донне дно. Ніяких перспектив, повна стагнація, відстій.

Запрошені були лише лояльні до влади журналісти. Опозиційні і незалежні «акули пера» (наприклад Юрій  Бутусов, Олена Курбанова та інші) не отримали дозволу бути присутніми на пресконференції.

 

Рекомендую подивитися аналіз пресконференції Зеленського, який зробив Роман Безсмертний.

 

Переконаний, що чим швидше «клоун АДА» повернеться назад в 95-й Квартал до свого музикального інструменту, тим краще буде для нього і для українців. Це єдиний шанс порятунку України. 

 

Тому вкотре нагадую про нагальну потребу усунення Зеленського з поста Президента України. Конституційний шлях порятунку України полягає в наступному (нагадую звернення до нього).

 

Володимире (ти просив звертатися до тебе по імені і на ти), як ти дивишся на мою пораду добровільно подати у відставку з поста Президента України і виїхати за кордон на постійне місце проживання, де ти і твоя сім’я мають нерухомість?

Від цього виграє, в першу чергу, Україна, українці. І ти не програєш. Уникнеш суворого судового покарання — довічного ув’язнення за вчинені тобою злочини.

 

Переконаний, твоя відставка — це порятунок України і пришвидшення очікуваної українцями Перемоги над російськими окупантами.

Після твоєї відставки ніякого хаосу, безпорядків і політичної нестабільності не буде. Це я тобі гарантую!

 

Володимире, відповідно до ст. 109 Конституції України проголоси особисто заяву про відставку на засіданні Верховної Ради. З цього моменту твоя відставка набуває чинності і не потребує голосування у парламенті.

 

Виконання обов’язків Президента України на період до обрання і вступу на пост нового Президента України покладається на Голову Верховної Ради  України (ст. ст. 108, 109, 110, 111 Конституції). В нашому випадку — на Руслана Стефанчука.

 

Оскільки він, як і ти, є повним дилетантом і профаном в оборонній, безпековій, військових, воєнних і дипломатичних справах, враховуючи, що країна знаходиться в критичному стані, Стефанчук тут же подає у відставку з посади голови парламенту і залишається народним депутатом.

 

Після цього народні обранці не гаючи часу обирають головою Верховної Ради народного депутата, який має досвід в оборонній, безпековій, міжнародній, дипломатичній і військових сферах, гарні контакти і зв’язки з політиками НАТО, ЄС, США, Великої Британії, Канади та інших країн і вільно володіє англійською мовою.

 

На мою думку, такими народними депутатами є:

 

1). Петро Порошенко — п’ятий президент України (2014-2019), секретар РНБО (2005), міністр закордонних справ (2009-2010), міністр економічного розвитку і торгівлі (2012), народний депутат п’яти скликань. Будучи на посту Президента України, Верховного Головнокомандуючого ЗСУ відновив і озброїв армію, звільнив 2/3 окупованих територій Донбасу.

 

2). Валентин Наливайченко — заступник міністра закордонних справ України (2004—2005), Надзвичайний і Повноважний Посол України в Білорусі (2005-2006), голова СБУ  (2006-2010; 2014-2015),  секретар Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом.

 

3). Роман Костенко — учасник бойових дій, «кіборг», фронтовик, полковник СБУ,  секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

 

Порівнювати рівень знань і досвід Порошенка, Наливайченка і Костенка в оборонній, безпековій, військовій та інших сферах з твоїм (як і Стефанчука) — це не тільки не етично, а навіть, образливо для цих депутатів.

 

Лише недоумок може ставити на один рівень генерала Залужного і депутатку Мар’яну Безуглу! 

Сподіваюся, що це нарешті зрозуміли навіть твої палкі прихильники, які за розумовими здібностями такі ж як і ти.

 

Новообраний Голова Верховної Ради негайно приступає до виконання обов’язків Президента України. Якщо головою парламенту буде обраний Порошенко, то він публічно запевняє, що після війни НЕ БУДЕ брати участі у президентських виборах. 

 

Впродовж доби в.о. Президента України створює ВОЄННИЙ УРЯД національної єдності. Верховна Рада наділяє уряд повноваженнями приймати декрети, які мають силу закону, після підписання їх в. о. Президента України.

 

До завершення війни парламент призупиняє свою роботу і може бути скликаний лише в край необхідних випадках, визначених законом. Скликати сесію парламенту в таких випадках може прем’єр-міністр Воєнного уряду або в. о. Президента України голова Верховної Ради.

 

Народні депутати, які не мають медичних обмежень, призиваються на військову службу і після відповідної підготовки направляються на фронт.

 

Володимире, якщо думати не про свою посаду, а про порятунок України, збереження її суверенітету, територіальної цілісності, незалежності, зменшення втрат особового складу ЗСУ і пришвидшення перемоги, то запропонований мною конституційний шлях порятунку України можна реалізувати у Верховній Раді впродовж години.

 

Ніяких політичних дебатів і жування жуйки. Зазначена конституційна процедура повинна відбуватися чітко, по-військовому. Йде велика війна, на якій вирішується доля України — або ми знищимо москальську фашистську чуму або вона нас. Третього не дано!

 

Володимире, тобі і народним депутатам допоможуть невідкладно прийняти ці доленосні для України рішення військові і ветерани війни, які для моральної підтримки будуть мирно стояти біля парламенту,

 

Мені б не хотілося, щоб це питання було вирішено військовими або радикально налаштованими особами в інший спосіб. Згадай терористичний акт у вірменському парламенті 27 жовтня 1999 року, події в Грузії у листопаді 2003 року і вибух бойової гранати під Верховною Радою України 31 серпня 2015 року. 

 

Думай, Володимире. Добре думай! Не доводь ветеранів війни і військових до крайньої межі.

 

Нагадую: «Ніхто в Україні не може узурпувати державну владу» (ст. 5 Конституції). Згідно з Загальною декларацією прав людини, прийнятою Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року (Документ ООН/РЕS/217-А), кожна Людина має право вдатися як до останнього засобу до ПОВСТАННЯ проти тиранії і гноблення.

Загальна Декларація є частиною національного законодавства України (ст. 9 Конституції).

 

Володимире і панове депутати, сподіваюся, що вибухи гранат в сільраді на Закарпатті ви почули. Не доводьте військових діяти проти вас в стані крайньої необхідності за законами воєнного стану. Пощади не буде нікому з корупціонерів, мародерів, колаборантів і зрадників! В полон їх брати не будуть! Будуть самосуди! Уважно послухайте це відео.

 

Володимире, по-батьківськи застерігаю, що у випадку вчинення тобою дій, які захисники України можуть розцінити як реальну загрозу втрати незалежності України, тебе і керівника твого офісу Єрмака може спіткати трагічна доля диктатора Йосипа Сталіна (отруїло оточення), президента Румунії Ніколае Чаушеску (військові розстріляли разом з дружиною) або лівійського вождя Муаммара Каддафі (повстанці розтерзали і вбили двох його синів) чи президента Іраку Саддама Хусейна (повісили за рішенням суду).

 

Вони  мали майже стовідсоткову «підтримку» свого народу. Я особисто тобі цього не бажаю і не хочу, щоб таке трапилося з тобою.

 

Володимире, а як ти дивися на пропозицію «Українського «СМЕРШУ» — спокутувати кров’ю свої провини перед українським народом на фронті, враховуючи те, що ти чотири рази ухилилися від призиву в армію під час мобілізації?

 

Володимире, якщо ти добровільно залишиш пост Президента України, ми гарантуємо тобі спокійний від’їзд за кордон на постійне місце проживання до Ізраїлю, Італії, Великої Британії, США або в іншу країну. Це буде своєрідний акт народного помилування тебе. ДУМАЙ!

 

Володимире, прошу тебе як сина! Реалізуй запропоновану мною Конституційну формулу порятунку України. Прийди на найближче засідання сесії Верховної Ради і, відповідно до статей 108 і 109 Конституції України, особисто зачитай українською мовою заяву про свою добровільну відставку.

 

Вибачся перед українським народом за брехню, маніпуляції, популізм, «Голобородька», порушення Конституції і законів, прав і свобод, політичні репресії, не підготовку до війни, здачу півдня країни і людські жертви. І ще багато за що тобі треба  буде покаятися…

 

Вибачся за батька, який образив українців, обізвавши їх «тупою біомасою», і йди з Богом з поста Президента України, за який ти, як сам говорив: «не тримаєшся».

 

Володимире, прислухайся до своєї дружини, яка заявила іноземним журналістам, що вона не хоче, щоб ти був президентом на наступний термін або на два наступні терміни.

 

Володимире, зроби цей мужній крок — подай у відставку! Це стане  порятунком України і звільненням тебе від відповідальності. Уваж свого батька, який публічно заявив, що «тобі президенство до одного місця» і «ти в будь-який момент кинеш цю фігню (президенство)».

Сподіваюся, що ти й сам зрозумів, що пора повертатися в «95-й Квартал», де тебе зачекався рояль…

 

 

На завершення. У своїх публікаціях я не одноразово згадував свого Учителя тибетського монаха  Церіна, у якого понад 50 років потому вивчав ведичні знання, проходив духовні практики і тренування зі східних бойових мистецтв. Одного разу Він мені сказав: «Історія не знає (не терпить) умовного способу. Дивлячись з вершини свого часу на історичні події і тих, хто за ними стояв, даючи їм оцінку, ми нерідко використовуємо умовні конструкції, а що було б, якби він зробив так або інакше…».

 

«Тибетська мудрість вчить нас: «ЖИТТЯ — це лише три дні. Вчора, Сьогодні і Завтра. Вчора уже минуло і ми нічого не можемо у ньому змінити. Завтра ще не настало і може не настати. Тому живи СЬОГОДНІ і ТУТ так, щоб завтра, яке стане минулим, тобі не було соромно жити далі і не жаліти за минулим днем.

 

«Проте, пам’ятай: сьогоденням, яке завтра уже буде минулим, можна ВІДКРИВАТИ МАЙБУТНЄ. Яке воно буде — залежить від тебе. Не становись лише рабом обставин. Самий небезпечний ворог людини — її внутрішній СТРАХ. Подолай його і станеш НЕПЕРЕМОЖНИМ! Роби все, що від тебе залежить без СТРАХУ і світ зміниться на краще, стане добрішим», – учив мене Великий Учитель.

 

Перед смертю (31 жовтня 1944 року) митрополит, єпископ Української ГКЦ Андрій Шептицький зазначив: «Ключ до перетворення України знаходиться в ній самій. Нам важко змінити зовнішні обставини, проте в нашій волі змінити себе».

 

Мій Духовний побратим, афонський старець Грегоріос не раз мені повторював: «Сьогоденням можна не лише відкривати майбутнє, а й змінювати його. Воно потім стане минулим і його уже не зміниш на свій лад. Тому роби все з любов’ю в серці…».

 

Володимире, задумайся, який глибокий істинний смисл закладений у настановах тибетського монаха Церіна, афонського старця Грегоріоса і митрополита Шептицького…

 

Українці, ваша доля і майбутнє ваших дітей, онуків, правнуків у ваших руках і мізках. ДУМАЙ ТЕ!

 

Р.S. Тих, хто поділяє висловлені мною думки і пропозиції, ПРОШУ максимально поширити статтю серед своїх друзів і знайомих, щоб їх прочитала вся Україна. Нашій організації важлива ваша думка.

 

Візантійський богослов, один із батьків Церкви, великий християнський святий Григорій Богослов постійно повторював вірянам: «Бог не в силі, Бог у Правді. Мовчанням зраджується Бог».

 

Наші пращури арії залишили нам Заповідь: «Називайте речі (події) своїми іменами і досягнете успіху і перемоги».
 
Від імені нашої організації «СМЕРТЬ РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея») ДЯКУЮ всім не байдужим, хто допомагає ЗСУ, ГУР МО, СБУ і нашій організації у боротьбі з російськими загарбниками, всім тим, хто  наближає нашу спільну українську ПЕРЕМОГУ над російською імперією — центром цивілізаційного зла!
 
Слава Україні і ЗСУ, очолюваних генералом Залужним!
Слава нації! Смерть путіну і російській імперії! 
Зеленського у відставку!

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант