Чи здатні українці побудувати національну Державу як Ізраїль?

17:49, 19.12.2023
Чи здатні українці побудувати національну Державу як Ізраїль?

Київ, грудень 2023 рік. Майдан Незалежності. Найбільша в Європі ханукальна менора.

Ні честі, ні мови, ні згоди,

Самі лише смутки і пні.

Коханий мій рідний народе,

ти збудешся врешті чи ні?!

(Ліна Костенко)

 

За місяць до повномасштабної російської агресії Ізраїльський уряд склав план щодо евакуації зі сходу України 75 тисяч українських євреїв, які мають право на отримання громадянства Ізраїлю.

 

В обговоренні цього питання взяли участь канцелярія прем’єр-міністра Ізраїлю, міністр закордонних справ, міністерство оборони і міністерство у справах діаспори та Єврейське агентство. Євреям запропонували заповнити спеціальну анкету на урядовому сайті Ізраїлю на випадок евакуації.

 

Нагадаю, що під час робочого візиту в Ізраїль у січні 2020 року Зеленський написав у книзі поважних гостей Стіни Плачу такі слова: «Хочу подякувати Вам від всієї України за вашу повагу та любов до нас. Миру Вам».

 

На фото: Зеленський у білій кіпі (ярмулці) біляСтіни Плачу робить запис у книзі поважних гостей

 

Яку «повагу та любов» Ізраїль проявив до України під час повномасштабної російської воєнної агресії, українці не лише побачили, а й відчули на собі…

 

На всі офіційні запити Києва із проханням надати системи ППО у Тель-Авіві відповідали, що до такого не готові. У жовтні 2022 року Зеленський заявив, що не розуміє і шокований позицією Ізраїлю: «Ізраїль нам нічого не дав, нічого, нуль… Я розумію, що вони мають захищати свою землю, але отримав інформацію про те, що Ізраїль експортує своє озброєння до інших країн».

 

Недавно посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук на фейсбук сторінці посольства закликав офіційний Єрусалим НЕ скасовувати медичне страхування для біженців з України (цитую):

 

«Ми глибоко розчаровані і стурбовані нещодавнім рішенням ізраїльського уряду скасувати медичне страхування для біженців з України. Мало того, що ізраїльський уряд відмовляється продавати Україні засоби захисту від убивств наших громадян росіянами — тепер Ізраїль також припиняє надання медичної допомоги біженцям, які втекли до Ізраїлю від загрози жорстокого вбивства від рук росіян. Ми закликаємо ізраїльський уряд не відвертатися від базового гуманітарного акту — здоров'я наших біженців».

 

Хто воює за Україну

 

Зовнішні і внутрішні вороги роздирають Україну на шматки, нищать нашу духовність, ідентичність,  вбивають кращих синів і дочок, доводять людей до зубожіння, цинічно і брехливо виставляють свої злодіяння і аморальність як кроки до порятунку України. Простим людям важко розібратися у  тотальній брехні, якою заполонив мізки пересічних українців телемарафон «Єдиних новин» імені Зеленського-Єрмака.  

 

На війні проти російських агресорів нам допомагають добровольці різних країн. Ще на початку великої війни з ініціативи президента Зеленського був сформований Інтернаціональний легіон. До нього вступили близько 20 тисяч добровольців із 55 країн світу. Географія добровольців дуже широка — від Бразилії та Південної Африки до Японії та Нової Зеландії.

 

Низка західних країн офіційно дозволила своїм громадянам вирушати в Україну і вступати до лав Інтернаціонального легіону. Зокрема, відправлення добровольців на державному рівні схвалили Великобританія, Данія, Хорватія, Польща та Латвія.

 

Найбільше серед представників Інтернаціонального легіону громадян США та Великобританії, за ними за кількістю йдуть громадяни Польщі та Канади, представники країн Балтики та північних країн, включаючи Фінляндію.

 

Також за Україну воюють чеченський, грузинський та білоруський батальйони. А оскільки Інтернаціональний легіон перебуває у складі Збройних сил України та його бійці отримують таку ж зарплату, як і військові ЗСУ, то вони не можуть вважатися найманцями.

 

До складу ЗСУ входять Білоруський полк імені Кастуся Калиновського, Грузинський національний легіон, легіон «Свобода Росії», Нормандська бригада, що складається з канадських відставних військових, чеченські батальйони шейха Мансура і Дудаєва, Канадсько-український батальйон, який об'єднує близько 550 представників української діаспори у Канаді, та інші.

 

                                                  На фото: полк імені Кастуся Каліновського.

 

Відомо, що серед загиблих є громадяни США, Великої Британії, Нідерландів, Австралії, Бразилії, Білорусі та інших країн.

 

Єврейського добровольчого полку, батальйону, роти або навіть взводу чи окремого відділення, створеного з українських євреїв або євреїв, які проживають в Ізраїлі, для захисту України від російського агресора НЕМАЄ! На фронті — одиниці євреїв, які захищають Україну. Ось така вона «повага і любов» євреїв до українців…

 

На цю тему пропоную подивитися відео «Про нас з вами (4), а також про євреїв, іудеїв, хасидів та антисемітизм».

 

Організатори Голодомору-геноциду українців

 

             Січень 1934 рік. На фото, зліва на право: Каганович, Сталін, Постишев, Ворошилов.

 

13 січня 2010 року Апеляційний суд міста Києва постановив, що керівники комуністичного тоталітарного режиму СРСР Сталін (грузин) Каганович (єврей), Хатаєвич (єврей), Чубар (єврей), Молотов (росіянин), Постишев (росіянин), Косіор (поляк) з метою переслідування національно-визвольного руху в Україні та недопущення побудови і утвердження незалежної української держави, шляхом створення життєвих умов, розрахованих на  фізичне знищення частини українців спланованих ними Голодомором 1932-1933 років, умисно організували ГЕНОЦИД частини української національної групи, тобто вчинили злочин, передбачений ч.1 ст. 442 КК України.

 

Згідно висновків комплексних судових експертиз, завершених в 2020 році, під час Голодомору-геноциду 1932-1933 рр. більшовицький єврейський режим знищив 10 млн 500 тис. українців, низ 4 млн дітей.

 

Нагадаю, що 32 країни світу, а також Європейський парламент, ПАРЄ визнали Голодомор в Україні 1932-1933 років ГЕНОЦИДОМ Українського народу.

 

Ізраїль і росія (правонаступниця СРСР) НЕ вшановують пам’ять жертв голодоморів в Україні, НЕ визнають Голодомор геноцидом українців, оскільки його організаторами були керівники комуністичного тоталітарного режиму в СРСР євреї-більшовики росії Каганович (єврей, ідеолог геноциду українців), Хатаєвич (єврей), Чубар (єврей) та інші на чолі з тираном Сталіним.

 

Головними виконавцями геноциду українців були керівники каральних органів ОДПУ СРСР ( Ягода Єнох Гершенович — єврей) і ДПУ УРСР (Балицький Всеволод Аполонович — єврей).

 

На керівних посадах в органах ДПУ Української РСР в 1932-1933 роках перебувало 75 осіб, них 50 (66,6%) — євреї.

 

10 липня 1934 року Постановою ЦВК і РНК СРСР було створено «Головне управління виправно-трудових таборів, трудових поселень та місць ув’язнення», більш відоме за російською абревіатурою ГУЛАГ (Главное управление лагерей).

 

Таким чином було завершено процес об’єднання усіх відомчих та республіканських таборів та місць позбавлення волі, які існували на той час в Радянському Союзі, в єдину структуру. На ГУЛАГ покладалося утримання засуджених та ізоляція «неблагонадійних елементів», використання робочої сили у таборах, відкриття нових табірних комплексів тощо.

 

Керівниками ГУЛАГУ, в’язниць і поселень НКВС в регіонах СРСР були виключно євреї, які виділялися особливою жорстокістю. Їх поіменний список  див. тут.

 

                                                                            Керівники ГУЛАГУ. Лише — євреї...

 

Зарубіжні історики і політичні експерти вважають, що період після жовтневого 1917 року  більшовицького перевороту до 1939 року був єврейською державністю в СРСР. За час свого існування (1917 – 1939 рр.) єврейський більшовицький режим шляхом «червоного терору», громадянської війни, «розкуркулення», масових репресій, депортацій і штучних голодоморів знищив понад 30 млн людей — українців, росіян, білорусів, казахів та інших народів Радянського Союзу. 

 

Сьогодні фашистський режим путіна продовжує геноцид українців.

 

Ізраїль на офіційному рівні не засудив злочини, вчиненні росією на чолі з воєнним злочинцем путіним щодо якого виданий міжнародний ордер на арешт.

 

В це важко повірити. Але це — правда. На сторінці під назвою «Україна» ізраїльської вікіпедії на мові ідиш написано, що «під час Другої світової війни нацисти за допомогою українського населення знищили більшість українських євреїв. Український народ на сто відсотків погодився з вимогами нацистів про вбивство всіх євреїв…».

 

Далі писати не буду, краще подивитися відео. Це просто жах в чому Ізраїль звинувачує цілий український народ і якою лютою ненавистю ненавидить українців, щоб стверджувати таку цинічну брехню. Народні депутати і політичне керівництво України мовчить…

 

Сподіваюся, що висновки зробите самі...

 

Хуцпа

 

Для мене немає нічого нового або дивного у такій поведінці євреїв, яка у них називається «хуцпа» (від ідиш פהּחוצ, сходить до івриту הָּפְּוצּח— хуцпе — зухвалість або нахабство, як властивість характеру).

 

«Хуцпа» - це безмежна ЖАДОБА у євреїв до грошей (ЛИХВАРСТВО) і до влади як засобу збільшення своїх статків, а також брехня, бравурна поза і гарні жести, які носять явно виражену патологію, що вже видно неозброєним оком (наприклад, у президента єврея Зеленського).

 

Для кращого розуміння суті «хуцпи» згадують старий єврейський анекдот.

 

«Хуцпа» - це коли неповнолітній єврей, який вбив свого батька і матір, щоб заволодіти їх грошима, просить суд про помилування на підставі того, що він тепер сирота.

 

Це певний рівень аморальності і соціопатії, який не може знайти навіть якоїсь адекватної реакції. Психологи і психіатри давно підмітили психопатичні риси характеру у людей на кшталт Зеленського, Резнікова, Тимошенко, Медведчука, Рабіновича, Фельдман та сотні інших їм подібним. Їхнє бажання влади і в політиці, і в бізнесі одночасно — це домінантні риси характеру таких людей, це — їхнє друге «Я», це — їхня «хуцпа».

 

«Хуцпа» також визначається як «особливо цинічна, підла, зухвала брехня» або «верх цинізму й нахабства, що паралізує опонента».

 

Лінгвісти зазначають, що аналогів єврейського слова «хуцпа» в інших мовах, як і перекладів його з ідишу чи івриту на інші мови, не існує. Будь-які переклади слова «хуцпа» на інші мови неминуче неповні, тому що не відображають усіх відтінків його значення, -  зазначав польський єврей, письменник Лео Ростен.

 

Історики зауважують, що «хуцпа» від початку була головним прийомом у євреїв-більшовиків у політичній боротьбі за владу в росії після жовтневого перевороту 1917 року. Їхній вождь Ленін (мав єврейське коріння) зазначав: «Дійсне враження може справити лише «наднахабність».

 

Самі ж євреї, не соромлячись, ці риси свого характеру з гордістю відзначають як позитивні, називаючи їх: «впевненість у собі», «абсолютне почуття власної гідності», «відсутність сором’язливості і боязкості». На переконання євреїв, «хуцпа» для них — це своєрідна гордість, яка викликає бажання діяти, без побоювання виявитися недостатньо підготовленим або нездатним для цього (за допомогою цих рис характеру Зеленський і став президентом України).

 

«Хуцпа» для євреїв — це сміливість, здатність змінити свою долю, боротися з її непередбачуваністю. Багато з євреїв упевнені, що саме існування їхньої держави Ізраїль — священне, це і є акт «хуцпа». У концентрованому вигляді, за висновками провідних спеціалістів у сфері психології, фізіології, психіатрії, соціології, теології «хуцпа» є національною рисою євреїв.

 

Це поняття фахівці визначили так: «хуцпа» — це властивість екстраординарного нахабства, знахабнілості, невихованості, безцеремонності, безсоромності, злості і нетерпимості євреїв по відношенню до представників інших народів».

 

Історики засвідчують, що саме через це євреї (юдеї) 27 разів були вигнані з різних країн Європи за останні 660 років. 

 

Під час опитування, проведеному в 1996 році в Ізраїлі, на перше місце серед відмінних рис характеру євреїв, ізраїльтяни поставили саме це визначення «хуцпи».

 

Професор, єврей Алан Дершовіц у науковій праці «Хуцпа» показав, що «за своє панування і перевагу у світі євреї мають бути вдячні «хуцпі» — національній рисі єврейського народу і не соромитися її».

 

На його думку, «особливо важливу роль «хуцпа» відіграла у ПІДПОРЯДКУВАННІ євреями США». Недарма народна мудрість говорить: «Нахабство — друге щастя!» Зазначу, що в Сполучених Штатах тих, хто вважає себе «євреями», проживає близько 7 млн осіб, або 2,1% населення країни, яке становить понад 350 млн людей.

 

Згідно всеукраїнського перепису населення 2001 року в Україні проживало 48 млн 457 тис осіб. З них українців — 37 541 700 (77,8%); росіян — 8 334 100 (17,3%).

 

Євреїв лише  — 96 914 (0,2%), але вони «підпорядкували» Україну, як і Сполучені Штати, про  що говорив професор Алан Дершовіц.

 

Інший єврейський професор Норман Фінкельштейн у книзі «Позаду хуцпи» доповнив описані риси характеру євреїв.

 

Настійливо рекомендую прочитати зазначені праці відомих єврейських вчених, особливо тим, хто, ознайомившись з моєю статтею, почне щось говорити про так званий «антисемітизм» і навішувати ярлик «антисеміт», не знаючи, що це таке.

 

Сподіваюся, що розумієте суть відомого афоризму з анекдоту: «Вивчайте матчасть!».

 

Відомий громадський діяч, письменник, колишній рабин і глава юдейської общини Хабад міста Харкова Едуард Ходос (в липні 2014 року прийняв православ’я і відрікся від Толмуду) зазначив, що Зеленський «окормляється Хабадом» і «духовно наставляється» рабином Дніпра і Дніпропетровської області Шмуельом Камінецьким (Див. відео).

 

За твердженням Ходоса, який вважає себе «єврейським антифашистом», в основі юдейського руху Хабад лежить «фашистська ідеологія». На його думку, «організація Хабад управляє світом і наносить країнам невиправний ущерб».

 

Реакційну суть Хабаду, як складову частину міжнародного Сіонізму, його діяльність і вплив на світові процеси, зокрема, в Україні і росіі, достатньо повно розкрив вчений, кандидат філософських наук, експерт у сфері геополітики Володимир Матвеєв (див. відео).

 

Це підтверджує і ізраїльський кабаліст, засновник і керівник Міжнародної академії кабали «Бней Барух», член «Всесвітньої ради мудреців» Міхаель Лайтман (цитую):

 

«Систему сили у світі визначаємо ми — народ Ізраїлю, а не Обама і путін. Вони для нас лише виконавці того, що ми (народ Ізраїлю) замовляємо. Весь світ виконує те, що ми йому замовимо! Свобода волі існує лише у нас, народу Ізраїлю… Всі у світі вважають, що євреї управляють світом. І вони праві, тому що управління світом залежить від нас. В цьому наша Богообраність. Всі у світі вважають, що ми їх обкрадаємо. І це насправді так! Ми їх обкрадаємо тим, що не передаємо їм цієї методики… Це інстинктивно закладено у народу всередині. Так влаштований світ, так влаштовані душі. Наші душі діляться на дві частини – євреїв і народів світу… Ми повинні бути світлом для решти всіх народів. Насправді так і є…».

 

Кабаліст Лайтман пояснив причини нацистського руху у світі поведінкою євреїв (цитую): «Зло знаходиться у євреях і справді це так. Всі страждання у світі від євреїв, як носіїв невиправленого егоїстичного бажання, у яких розбито почуття віддачі любові людям. Тільки це зло в євреях потрібно виправити і тоді можна виправити світ. Не виправляючи євреїв, світ не виправиш. Самі ж євреї не виправляються. Що ми бачимо серед євреїв, які хочуть стати кабалістами? Вони свого роду становляться нацистами тим, що вважають себе особою расою. Підносять себе над іншими народами, що характерно нацизму»,- підкреслив Лайтман.

 

Завдання українських офіцерів — не допустити в Україні ніяких проявів нацизму, фашизму  або расизму у будь яких їх формах, особливо юдейської секти ХаБаД!

 

Зауважу, що від діяльності та ідеології ХаБаДу, яку єврей Едуард Ходос вважає «фашистською», страждають в першу чергу звичайні, прості євреї по всьому світу.

 

Уважно (!) подивіться відео «Секта ХаБаД-Любавич та чому вона небезпечна для України». На багато подій вам відкриються очі і прийде розуміння того, що насправді відбуваються у світі і Україні (див. тут).

 

Думайте і робіть власні ВИСНОВКИ: як жити далі, що робити, яка нам потрібна влада. Головне — чи спроможні ми, українці, бути господарями на своїй, Богом даній землі, яку в наступному році влада збирається продавати; створити національну Державу (як, наприклад, Ізраїль, Польща, країни Балтії); обрати українську владу за національністю, душею і духом; стати однією з провідних країн Європи і світу; бути Духовним і інтелектуальним центром об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу. Все залежить виключно від вас, УКРАЇНЦІ…

 

Колеги ізраїльських спецслужб і Кнесету не раз мені говорили, що без вирішення національного кадрового питання за їхнім зразком незалежність, суверенітет і територіальна цілісність України будуть під постійною загрозою з боку росії, а органи державної влади, оборонних і безпекових відомств будуть «зарибнені» ворожою агентурою спецслужб іноземних держав, в першу чергу російської федерації.

 

Вони зауважили, що у спецслужбах Ізраїлю, а також на командирських, генеральських, офіцерських і сержантських посадах в армії і поліції служать виключно євреї.

 

Президентом, прем’єр-міністром, членом уряду, керівниками органів державної влади в Ізраїлі може бути лише єврей.

 

Ізраїльський Кнесет, який складається із 120 депутатів, представлений на 75% євреями (в пропорції до національного складу населення країни, яке становить 9 136 000 осіб на початок 2023 року).

 

Так повинно бути і в Україні, наголошували мої колеги з Ізраїлю. Життя підтвердило їх правоту, за що їм вдячний. Нам потрібно будувати національну державу за зразком держави Ізраїль.

 

Один із Афонських старців (мій Духовний друг, з яким я регулярно спілкуюся уже понад 25 років) на моє запитання, що сьогодні відбувається в Україні, як завжди, спокійно відповів: «Брехун Україною править, грає роль правителя Нерона, на брехні їде і брехнею поганяє. Кінець його — безславний і поганий, якщо добровільно не зійде з престолу… Жадібність і манія величі затьмарила його розум… Хай не забуває чим закінчили Нерон, роль якого він грає, і Віктор-втікач, якого ми попереджали, коли він був у нас, на Афоні… Не послухав і втратив більше, ніж мав…».

 

Зауважу: щодо узурпації влади в Україні — підпорядкування собі всіх її гілок (судової, виконавчої, законодавчої), силових міністерств і відомств, ЦВК, то Зеленський, маючи характер «хуцпи», є більш зухвалим, цинічним, хитрим і небезпечнішим, ніж тричі судимий за насильницькі і корисливі злочини зрадник-втікач Янукович.

 

Українці, хто і що заважає вам побудувати таку національну Державу Україна як Ізраїль?! Сподіваюся, відповідь знаєте самі…

 

Провідна українська письменниця, поетеса, твори якої перекладено багатьма мовами, Оксана Забужко вживає слово «хуцпіст» і стверджує, що цей термін досі не ввійшов у наш лексикон, хоча, на її думку, українському політологічному дискурсу його бракує.

 

Поведінка Зеленського яскраво характеризує його як «хуцпіста». Як говорить народне прислів’я: «Горбатого могила виправить» (про вперту людину, яка не піддається перевихованню, не сприймає позитивних впливів, не може позбутися своїх вад).

 

Оксана Забужко має рацію, коли вживає у своїй літературній творчості термін «хуцпіст» до осіб із такими рисами характеру. Зазначу також, що слово «хуцпа» вживається також і не євреями, які говорять про інших осіб — не єврейського походження.

 

Наприклад, в опублікованій St. Petersburg Times статті дії президента путіна названі «наглістю — хуцпою в російському стилі».

 

Ханука

 

З 7 по 15 грудня євреї всього світу відзначали Хануку — єврейське релігійне свято світла і добра. Символ світла — дев’ятисвічник Ханукія, де щодня запалюють по одній свічці в період святкування Хануки.

 

               Зеленський запалює свічку на менорі з нагоди єврейського свята Хануки. 7 грудня 2023 року.

 

Користуючись нагодою, вітаю євреїв зі святом Хануки. Бажаю їм миру і добра.

 

Разом з тим, хочу зробити зауваження центральній і місцевій владі України. Ханука — це єврейське, а НЕ українське свято! Негідно і образливо для українців (прочитайте коментарі в соціальних мережах) надавати йому статус загально державного значення і  встановлювати ханукальні менори для святкування єврейського свята Хануки  на майдані Незалежності в Києві (сакральне, священне місце для українців, де встановили найбільшу  в Європі ханукальну менору) та на центральних площах в інших містах України.

 

Запитання до представників влади: ви давали дозволи на встановлення ханукальних менор по всій  Україні і на якій підставі? Євреї самовільно цього б не робили.

 

В кожному обласному центрі і великих містах України є синагоги, в яких євреї і повинні встановлювати свої релігійні символи і проводити релігійні богослужіння і святкування. 

Як святкували Хануку єврейські громади в Україні див. фотогалерею тут.

 

Українці, чи бачили ви, щоб в громадських місцях міст Ізраїлю євреї встановлювали релігійні символи і знаки християн і мусульман на честь їхніх релігійних свят?

 

Чому мовчать депутати всіх рівнів? Врешті-решт, українці, а ви запитували в обраних вами керівників місцевої влади, хто дозволив, за чиїм розпорядженням і хто встановлював ці ханукальні менори?

 

                                                                  Фото-колаж із соціальних мереж.

 

Варто нагадати історію. Вигнання євреїв з різних країн Європи за останні 660 років було 27 разів про що засвідчують історичні дані.

 

Від імені очолюваної мною організації бажаю євреям всього світу миру і добра і щоб ніколи в їхньому житті не повторився Голокост-2.

 

Члени нашої організації — націоналісти-патріоти. Ми любимо свій рідний український РІД, синами і доньками якого ми є. Ми захищаємо Україну на всіх фронтах. Знищуємо ворога РОДУ свого без жалю і пощади. В полон ворогів не беремо!

 

Ми з повагою ставимося до національних меншин, що проживають в Україні, які шанобливо ставляться до української нації, її культури, звичаїв, традицій, релігії, вивчили українську мову, є патріотами незалежної України, вважають її своєю Батьківщиною та захищають її від зовнішніх і внутрішніх ворогів.

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант