«Горбатого» могила виправить: путіна зациклило на денацифікації України

13:02, 14.12.2023
«Горбатого» могила виправить: путіна зациклило на денацифікації України

Злочинець путін продовжує криваву справу Гітлера.

Російський недоімператор-диктатор путін заявив, що війна проти України закінчиться тоді, коли він досягне всіх своїх цілей − денацифікації, демілітаризації та нейтрального статусу України.

 

Як інформує УМ, про це путін нахабно заявив на пресконференції 14 грудня.

 

"Мир буде тоді, коли ми досягнемо своїх цілей. Вони не змінюються. Я нагадаю, про що ми тоді говорили: про денацифікацію в Україні, про демілітаризацію, про її нейтральний статус", - сказав, зокрема, диктатор.

 

Говорячи про денацифікацію, російський диктатор заявив, що нібито під час перемовин у Стамбулі "офіційні особи в Києві... загалом не погоджувалися, що потрібна якась денацифікація" і говорили, що "жодної фашизації та зростання ось таких настроїв немає", але зараз ця ідеологія нібито процвітає.

 

 

"Ну як ні? Коли національний герой, відомий не просто націоналіст, а нацист Бандера, зведений у ранг національного героя. Як ні? А коли керівник сьогоднішньої адміністрації київської на очах у всього світу стоячи аплодує колишньому солдату СС, який безпосередньо брав участь у голокості. Це що − не прояв нацизму чи що? Тому питання денацифікації − актуальне", - сказав по єзуїтський Путін.

 

Щодо демілітаризації, Путін заявив, що Україна вже нібито майже не виробляє зброї і скоро нібито залишиться без допомоги Заходу.

 

""Тепер що стосується демілітаризації − ну, не хочуть домовлятися, ну, що ж − ми тоді змушені вживати інших, зокрема військових, заходів.

 

Ну сьогодні Україна майже нічого ж не виробляє. Ну, намагаються щось там ще зберегти, але все привозять − вибачте за моветон − на халяву все привозять. Але ця халява може колись і закінчиться. І, судячи з усього, і закінчується помаленьку" – «видав» рашиських очільник.

 

Він не став наводити "всі цифри", але зазначив, що демілітаризація триває, мовляв, Росія вже знищила 700 із тих 400 танків, які Захід надав Україні.  

 

"Знищення відбувається. Я зараз не буду згадувати ці цифри щодо літаків, систем ППО. Ось дали їм скільки там − 400 танків, там 420-430 − вони все дали, що обіцяли, навіть більше, але ми знищили, тільки починаючи з так званого контрнаступу 747 танків. Це дані на вчорашній вечір. Хммм, значить, 2 300 бронемашин різного класу (мабуть, Путін мав на увазі, що знищені − ред.) − це і є демілітаризація".

 

"Або ми домовимося про демілітаризацію, узгодимо певні параметри (а, до речі, під час перемовин у Стамбулі ми їх узгодили, просто потім це викинули − в грубку ці домовленості, які тоді узгодили), або є й інші можливості. Або домовитися, або вирішити силовим шляхом − ми ось до цього і будемо прагнути", − підсумував російський диктатор.

 

Як повідомляла УМ, Кремль наказав загарбати Авдіївку та Куп’янськ до виборів у рф.