Дубінський заявив про побиття у СІЗО

15:16, 02.12.2023
Дубінський заявив про побиття у СІЗО

Дубінський вимагає негайної реакції міністра юстиції Дениса Малюски, генерального прокурора Андрія Костіна, очільника Нацполіції Ігоря Клименка.

Народний депутат Олександр Дубінський, якого підозрюють у державній зраді, повідомив про факт побиття у СІЗО. Медичний персонал, який прибув на виклик, нібито підтверджує наявність множинних гематом та підозру на перелом ребра.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомили його адвокати, йдеться у телеграмі-каналі Dubinsky.pro 

 

Наразі Олександр Дубінський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акту про тілесні ушкодження", - йдеться у повідмоленні. 

 

Зазначається, що нардеп вимагає приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Малюськи, генерального прокурора Костіна, голови національної поліції Клименка.

 

За словами адвоката, існує реальна небезпека здоров'ю та загроза життю Дубінського. 

 

"Ми вимагаємо ухвалення негайного рішення про переведення Дубінськоо до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя", - наголосили адвокати.

 

"Вчора мене перекинули в іншу камеру, де з години до 3 ночі п*здили, за відчуттями, зламали ребро. Там міцна гематома, я дивився. Після я до ранку сидів на стільці, у передпокої, годині до 11", - цитує записку Дубінського проросійське видання "Страна". 
 


Як повідомляла УМ, майно нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді, а також майно його матері та колишньої дружини заарештував Печерський суд Києва.