У Львові поштовхалися цивільні та військові через викрадення перехожого

13:13, 10.11.2023
У Львові поштовхалися цивільні та військові через викрадення перехожого

Військове свавілля у Львові: військові викрали цивільного.

У Львові вночі 10 листопада стався інцидент, коли особи у військовій формі силоміць заштовхали перехожого у автомобіль, спровокувавши конфлікт. Інші свідки події втрутилися, намагаючись захистити потерпілого.

 

Наразі Львівський обласний ТЦК та СП розпочали службову перевірку події. Деталі інциденту встановлюються. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє видання ZAXID Net.

 

“Чоловіки у військовій формі силою заштовхали перехожого в жовтий мікроавтобус. Чоловік у цивільному опирався, його намагалися захистити кілька жінок, які заявляли про викрадення людини. Інцидент трапився близько опівночі на вул. Богдана Хмельницького”, – розповіли у виданні.

 

Зазначається, що між цивільними та працівниками ТЦК виникла штовханина, яка супроводжувалася криками.

 

“Інші очевидці навіть спробували заблокувати мікроавтобус своїм авто, однак згодом від’їхали. Усе завершилося тим, що працівники ТЦК повезли чоловіка в невідомому напрямку”, – додали журналісти.

 

За даними ЗМІ, затриманий чоловік вже має бойовий досвід, однак ухилявся від мобілізації.

 

Повідомляється, що після розголосу інциденту з’явилась реакція Львівського обласного ТЦК та СП, де за цим фактом призначили службову перевірку.

 

“Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення”, – сказано у повідомленні.

 

 

Як повідомляла УМ, до Єдиного реєстру досудових розслідувань Державне бюро розслідувань (ДБР) внесло відомості про побиття у військкоматі на Тернопільщині після оприлюднення у мережі відповідного відео.