Зрадник Балицький анонсував будівництво залізниці з Ростова у Крим

09:57, 06.11.2023
Зрадник Балицький анонсував будівництво залізниці з Ростова у Крим

Стартувало будівництва залізниці з Ростова у Крим через окуповану територію Запорізької області.

Будівництво залізниці, яка, за задумом ворога, нібито має з’єднати Ростов-на-Дону та окупований Крим наразі розпочали окупанти та їхні приспішники. Колія проходитиме тимчасово окупованою територією Запорізької області.

 

Як інформує УМ, про це заявив зрадник Євгеній Балицький, якого окупанти поставили нібито керувати захопленою територію Запорізької області, повідомляє російська пропагандистська агенція новин "РИА-Новости".

 

"Другий проєкт, будівництво якого вже розпочато з боку Донецька, це залізниця, яка проходитиме від Якимівки до Ростова через Бердянськ і Маріуполь. Цей проєкт вже розпочато. Якимівка нижче Мелітополя, на південний захід розташовано, якраз залізничний вузол, з якого піде будівництво. Побудувавши залізничну гілку, хоча б одну колію, без електричної тяги, нехай вона буде тепловозною, але ми вирішимо завдання військових.

 

І, найголовніше, вирішується питання вивезення зерна на континент, вивезення залізної руди, металобрухту, вугілля та багатьох елементів, які нам сьогодні треба пов'язати з великою землею. Тому що їздити через Кримський міст не лише далеко, а ще й сьогодні міст є об'єктом підвищеної небезпеки", - цитує агенція Билицького.

 

За його словами, це буцімто дозволить убезпечити рух залізничного транспорту від обстрілів.

 

Як повідомляла УМ, гауляйтера Запоріжжя Балицького засуджено до 15 років тюрми.