З Токмака окупанти вивозять свої сім'ї

11:17, 04.10.2023
З Токмака окупанти вивозять свої сім'ї

Місцева «влада» Токмака вже тікає з міста

У Токмаку почали панікувати окупанти: вони вивозять сім'ї та заклади освіти.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Телеграм. 


За його словами, майже щоденна "бавовна" і звільнення населених пунктів на Мелітопольському напрямку "перетворюють поки що окупований Токмак з прифронтового міста на цілком фронтове".


"Оборона ворога дає тріщину, тож перші щури біжать з тонучого "російського корабля". За повідомленнями мешканців, місцева окупаційна "влада" - на низькому старті, її перевозять в інше місто", - каже Федоров.


Наразі, за його словами, загарбники взялися вивозити заклади освіти − школи, училище, технікум.


«Паніки немає, але паніка є. Окупанти на Мелітопольському напрямку готуються до гарячої осені. Вже підпікає в Токмаку: декілька тижнів тому окупанти почали вивозити органи "влади", декілька днів тому рософіцери стали інтенсивно евакуювати свої сім’ї», — йдеться у повідомленні.


Крім того, увечері 3 жовтня окупанти оголосили, що 4 жовтня не працюватимуть "адмінустанови", магазини, ринок.


Наразі невідомо, куди саме тікають російські окупанти з міста, але, за словами Федорова, і "глибокий тил" не рятує рашистів від бавовни".


«Саме гарматне м’ясо "другої армії світу" не тікає, а збільшується! Тож маємо допомагати нашим військовим, щоб вони впевнено гнали ворога якнайдалі від України», - наголосив мер окупованого Мелітополя.


«До чого б не готувалися, але ворогу точно недобре», − переконаний Федоров.


Як повідомляла УМ, російські війська впродовж останніх днів, ймовірно, посилили оборону навколо тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області, яке знаходиться приблизно на 16 кілометрів позаду поточної лінії фронту.