На Хмельниччині вражено автовокзал та житлові будинки

01:06, 06.08.2023
На Хмельниччині вражено автовокзал та житлові будинки

Хоч би скільки було таких російських атак, "все одно вони ворогові нічого не дадуть. (facebook.com/kpszsu)

Декілька житлових будинків, заклад культури, автовокзал і комерційне приміщення зазнали руйнувань внаслідок ракетного удару російських терористів по одній з громад Хмельницької області у суботу, 5 серпня ввечері.

 

На щастя, постраждалих немає.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Хмельницька ОВА у соцмережах в ніч на неділю, 6 серпня.

 

«Сьогодні ввечері, під час повітряної тривоги, Хмельниччина знову була атакована ворогом. Пролунала серія вибухів в одній з громад області.

 

Дякуємо нашим силам ППО за якісну роботу.

 

Разом з тим, вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні», - йдеться у повідомленні.

 

Місцева влада обіцяє все відбудувати.

 

Зауважимо, що ввечері 5 серпня на Хмельниччині та Житомирщині під час повітряної тривоги пролунали вибухи. За даними Повітряних сил, росіяни здійснили атаку ракетами "Кинджал". Напрямок удару - Старокостянтинів.

 

Разом з тим президент Зеленський повідомив, що росіяни у суботу ввечері завдавали ударів по підприємству "Мотор Січ" у Запоріжжі, а також по Хмельниччині.

 

«Сьогодні стався черговий російський ракетний наліт проти нашої держави. "Кинджали", "Калібри".

Били по "Мотор Січі" та по нашій Хмельниччині.

 

Частину ракет збито, дякую за це нашим воїнам протиповітряної оборони», - сказав глава держави.

 

І наголосив, що, хоч би скільки було таких російських атак, "все одно вони ворогові нічого не дадуть".

 

"Все одно ми захистимо свободу для України, для всіх наших людей. І міжнародне право Росії не вдасться підмінити терором, чи кризами, чи будь-яким залякуванням. Буквально кожен тиждень додає світової дійсно сили для захисту нормального життя", - сказав він.

 

Як повідомляла «УМ», перед тим секретар РНБО Олексій Данілов анонсував розширення маштабів дальності бойової роботи Сил оборони України по воєнним російським об’єктам і збільшення їхніх втрат.