Нічна атака дронами: постраждала Житомирщина та Черкащина

09:35, 25.07.2023
Нічна атака дронами: постраждала Житомирщина та Черкащина

Через атаку дронами постраждав інфраструктурний об’єкт на Житомирщині, також поцілили по Черкащині

Внаслідок нічної атаки дронами постраждав інфраструктурний об'єкт на Житомирщині; у Черкаській області безпілотники поцілили у порожній сільськогосподарський ангар та поля.

 

Як інформує УМ, про це 25 липня повідомив очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко у Telegram та очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець у Telegram.

 

«Ворог знов атакував Житомирщину дронами-камікадзе. За попередньою інформацією, внаслідок удару "шахедами" постраждав інфраструктурний об'єкт. Всі екстрені служби прибули до місця події та працюють», - написав Бунечка.

 

Інформація щодо наявності жертв та масштабів пошкоджень уточнюється.

 

Очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомляє, що на Черкащині вночі зафіксовано три влучання ворожими іранськими дронами: у поля та у порожній с/г ангар. Без потерпілих і пожеж. Працюють оперативні групи.

 

Від себе додам, що перебуваючи зараз на Черкащині  цієї ночі особисто чув, як неподалік садиби пролетіло два дрони з періодичнісю буквально лічені хвилини й різних напрямках. Про це одразу повідомив у «ЄВорог». Тож закликаю всіх хто стане свідками подібних «прильотів» повідомляти про обєкт, час і приблизний його маршрут.

 

Як повідомляла УМ, Терор на Одещині: рашисти вразили ангар у порту, є постраждалі.