путін наказав відремонтувати Кримський міст

15:05, 17.07.2023
путін наказав відремонтувати  Кримський міст

Незаконно зведений окупантами Кримський міст "втомився" вже вдруге. (Фото з відкритих джерел)

Російський диктатор владімір путін доручив організувати ремонт Кримського мосту після того, як йому доповіли про вибухи та пошкоджений проліт споруди.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков пропагандистським ЗМІ у понеділок.

 

За його словами, путін прийняв доповіді віцепрем'єра Хуснулліна, керівника ФСБ рф Бортнікова, міністра транспорту Савельєва і так званого "голови" окупованого Криму Аксьонова про наслідки атаки.

 

Кремлівський диктатор доручив налагодити рух транспорту на кримському напрямку та організувати ремонт на Кримському мості.

 

Пєсков додав, що путін до 19-ї години отримає доповіді про ситуацію на Кримському мосту та проведе нараду відеоконференцзв'язком.

 

"Хуснуллін за дорученням путіна вилітає до Криму для ознайомлення із ситуацією після атаки на міст", - сказав речник диктатора.

 

Водночас Пєсков не повідомив, якою буде відповідь рф на підрив Кримського мосту.

 

"Зрештою відповіддю буде досягнення всіх цілей спецоперації", - додав він.

 

 

Як повідомляла «УМ», 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи, впав проліт. У мережі з’являються перші фото, на яких зафіксовано пошкодження на Кримському мосту після вибухів.

 

За неофіційними даними ЗМІ, Кримський міст атакували надводними дронами в рамках спільної спецоперації СБУ та ВМС.

 

Наразі між Кубанню та окупованим Кримом призупинено роботу поромної переправи. Росіянам пропонують їхати до Криму через окуповані Маріуполь, Бердянськ, та Мелітополь.