Звірина морда сучасної росії: НАТО, припини їх боятися - 2

11:09, 09.07.2023
Звірина морда сучасної росії: НАТО, припини їх боятися - 2

2006 рік. Джордж Буш у гостях у путіна. В ролі офіціанта педераст пригожин (стоїть біля Буша: «чєго ізволітє, містєр презідєнт?»)

ПРОДОВЖЕННЯ. Початок читайте тут

 

Експерти зазначають, що після таких психологічних і психічних потрясінь, які пригожин отримав на «зоні», будучи «опущенням» і перетвореним на «півня», особа, як правило, на все життя залишається морально і душевно ущербною. У неї проявляються насильницькі садистські прояви до слабших та її підлеглих по роботі (службі) і постійний страх перед сильнішим (у випадку з пригожиним — перед путіним), який може нагадати йому про минуле і просто фізично знищити, а перед вбивством — ще раз «опустити» по повній програмі як на «зоні». Ось з такими почуттями  пригожину і доводиться жити все життя.

 

Але є експерти, які заявляють, що пригожин — це «фігура», яка змогла організувати путч (заколот) проти президента путіна і керівництва МО росії Шойгу і Герасімова.

20 червня 2022 року педофіл путін присвоїв своєму «кухарю-педерасту» звання героя росії за взяття Попасної. «Опущений півень» так прокоментував нагороду путіна-педофіла: «Ця зірка, я вважаю, була вручена дякуючи героїзму бійців ПВК «Вагнер» (половина з яких — такі ж «опущені», як і пригожин — Авт.) і бійців із складу Міністерства оборони, які  підтримували нас» (мародери, гвалтівники дітей і вбивці мирного населення — Авт.).

 

Щодо «фігури», як змогла організувати похід на москву, зауважу, що «манька величі» пригожина, який уявив себе чуть не Наполеоном,  зіграла з ним злий, роковий і трагічний жарт.

 

Пригожину, який був лакеєм у путіна і його гостей,  обслуговував їх у своєму елітному ресторані («чєго ізволітє, господа?»),  дуже швидко нагадали, хто він дійсно є — «опущений» і «півень» та показали, де його  справжнє місце — біля «параші». Де він, швидше за все, і сконає або буде «замочений в сартирі»...

Ще раз нагадаю, що «кухар» бункерного фюрера — це «опущений» на зоні нижче нікуди «півень гамбурзький», який морально і   психологічно РОЗДАВЛЕНИЙ і фізично НЕ ЗДАТНИЙ ні на який путч, заколот чи  державний переворот. Тепер педераст пригожин навіть не «пукне» проти бункерного педофіла путіна.

Більше про бізнес-імперію педераста пригожина, його спільну злочинну діяльність з педофілом путіним, про ПВК «Вагнер», накладені на них санкції та інше Ви можете прочитати,  зайшовши в Гугл.  

 

Після інтерв’ю на ютуб каналі Сергія Мамаєва мене нерідко запитують: які почуття у мене до путіна і пригожина? Скажу відверто: до них і до москалів у мене немає  ні люті, ні ненависті. У мене до них просто ГИДЛИВІСТЬ як на блювоту. Москалі для мене — це БЛЮВОТНІ МАСИ, БІОЛОГІЧНЕ СМІТТЯ, НЕПОТРІБ.

Їх потрібно холоднокровно без жалю і пощади просто СПАЛЮВАТИ і ЗНИЩУВАТИ у будь-який доступний спосіб! У війні з російським агресором наша організація «СМЕРТЬ РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея — «КАРМА») сповідує заповідь  пращурів оріїв «Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю».  

А також біблійну настанову: "Всяке дерево, що не дає плоду доброго, зрубують і у вогонь кидають" (Євангеліє від Матфея (7:19).

 

Москалів-загарбників ми ВБИВАЄМО і будемо ВБИВАТИ, допоки останній звірино-подібний нелюд не згорить у Вогні праведнім. В полон москалів НЕ БЕРЕМО! Читайте про це у статті «Бійці невидимого «Українського «Смершу» одержали наказ без пощади вбивати окупантів. В полон не брати» (28.02.2022).

 

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний сказав у інтерв'ю виданню The Economist: «Усе, що ми робили, коли почалася масштабна агресія, — це реалізовували не лише знання, які ми вже мали у 2014 році, а й навички та досвід, які здобули з того часу. І найважливіший досвід, який ми мали і який практикуємо майже як релігію, це те, що росіян і будь-яких інших ворогів треба ВБИВАТИ, просто ВБИВАТИ, і головне, ми не повинні боятися це робити. І це те, що ми робимо».  

 

Суху гілку на Древі Життя Людства, ракову пухлину на тілі планети Земля, центр світового зла — російську імперію СПАЛИМО до тла, а попіл розвіємо по вітру. Остання імперія планетарного зла — російська федерація буде ЗНИЩЕНА. Як визначено, так і буде!  

 

Психопати-садисти з ознаками шизофренії  

 

Тепер зупинимося на психологічному портреті та психотипі педофіла путіна і педераста пригожина, які мають велику схожість. Отримані в дитинстві психічні і психологічні травми, на думку фахівців, і сформували у путіна і пригожина риси активного ПСИХОПАТА з патологічною поведінкою, які не мають  системи цінностей, а до людського життя вони ставляться з повною зневагою, навіть з огидою і затятим цинізмом.

 

Свою потребу путін і пригожин прагнуть задовольнити за будь-яку ціну, хай навіть для досягнення своєї мети їм доведеться «піти по трупах», не визнаючи жодних законів. При цьому путін і пригожин абсолютно не відчувають почуття каяття або провини за свої вчинки, оскільки в них відсутня совість.

 

Будь-який же докір з боку, будь-яка вказівка на помилковість дій путіна або пригожина, будь-яка критика чи засудження їх дій — і путін і пригожин «вибухають», впадаючи в стан нестримної агресії, злості, гніву і помсти, оскiльки вважають, що на карту поставлено їх  репутація, авторитет і виживання.

Це змушує путіна і пригожина діяти напролом, як божевільних  (недарма західні політики називають путіна «божевільний із ядерною кнопкою», а пригожина — божевільний з «кувалдою»).
І чим далі прогресує це захворювання у путіна і пригожина, тим твердіше вони переконуються, що чинять правильно.

 

Президент путін і його «кухар» усе частіше перебувають з оточуючими в стані непримиренної війни (в тому числі і між собою)  і все частіше в них  виникає агресивний стан. Вони позбавлені внутрішніх і зовнішніх гальм, але вміють надягати маску доброчесності і благородності.

 

Історія знає безліч осіб, які відносяться, як путін і пригожин, до категорії ПСИХОПАТ. Наприклад, тирани і диктатори Гітлер, Сталін, Хусейн, Чаушеску, Каддафі, Калігула, Нерон, серійні вбивці Чикатило, Джон ВейнГейсі, Джеффі Дамер.

Для злочинця психопата жертва — це не людина в загальноприйнятому розумінні, а механізм, засіб задоволення його потреби — сексуальної, матеріальної, самоствердження, отримання абсолютної влади.

 

За висновками спеціалістів, путін і пригожин мають всі ознаки втрати почуття реальності, що може призвести до їх (особливо путіна) непередбачуваних, украй небезпечних вчинків, в тому числі, путін може віддати наказ на застосування ядерної зброї.

 

Нагадаю, московський фюрер заявив, що у разі застосування ядерної зброї, громадяни росії «як мученики потраплять до раю». Решта жителів Землі — “просто здохне і навіть покаятися не встигне”,- запевнив путіну жовтні 2018 року на засіданні Міжнародного дискусійного клубу “Валдай”. Російська делегація відреагувала на заяву «божевільного з ядерною кнопкою» веселим сміхом і оплесками. Чим, на мою думку, засвідчила повну моральну і душевну деградацію росії.

 

У путіна і пригожина все яскравіше проявляються ознаки синдрому hubrissyndrome — гіпертрофоване самолюбство, пов’язане з тим, що пригожин довгий час знаходиться у фаворі у путіна, а сам кремлівський фюрер має абсолютну владу і явні ознаки психічно хворого диктатора, з садистськими розладами здоров’я, як і пригожин.

 

На думку фахівців, путіна і пригожина вже не можна вилікувати від цієї хвороби, оскільки вони мають патологічну жадобу до влади, грошей і постійне почуття СТРАХУ за своє життя на межі тваринного інстинкту самозбереження, що змусило путіна і пригожина, як Гітлера і Сталіна, мати двійників. Більше про двійника пригожина читайте у статті «росія відправляла зі спецзавданням в Литву двійника "кухаря путіна».

 

Російські світила в галузі психіатрії і психології (яких я знаю ще з радянських часів як слідчий МВС) підтверджують діагноз західних колег і доповнюють його тим, що в поведінці путіна і пригожина є всі ознаки шизофренії, які проявляються у:

 

1) «нестандартних, дивних формах мислення і проведення «своєрідних» логічних ланцюжків під час прийняття того чи іншого рішення»;
2) «змінах колірних пристрастей»;
3) «частій зміні настрою: сміх, сльози, гнів і злість та крики на підлеглих», рукоприкладство (у пригожина воно носить постійний характер);
4) «маячних ідеях»;
5) «підвищеній підозрілості»;
6) «манії переслідування і СТРАХУ СМЕРТІ»;

7) «манії ВЕЛИЧІ».

 

На думку психіатрів, у путіна і пригожина яскраво проявляються ознаки двох форм шизофренії:


1). ДЕПРЕСИВНО—ПАРАНОЇДАЛЬНА (постійні відчуття тривоги й очікування поганих звісток або подій) і
2). ЦИРКУЛЯРНА (путін і пригожин  надто виділяють себе над оточуючими, підкреслюють свою винятковість та унікальність, що є причиною появи маячних ідей і конфліктних ситуацій не лише зі своїм оточенням і підлеглими, а й на міжнародному рівні — розв’язання путіним воєн в Чечні, Грузії, Україні, а пригожиним — воєнних конфліктів у Африці).

 

Спеціалісти інституту судової психіатрії ім. Сербського на умові анонімності поставили путіну діагноз: «гіпертоксична шизофренія». За психотипом путін — параноїк, людина оборонної свідомості, яка під впливом зовнішніх складних подій може стати шизофреніком, як і пригожин.

 

Загальний висновок психіатрів: президент російської федерації путін і глава ПВК «Вагнер» пригожин є ПСИХОПАТАМИ з садистськими проявами і ознаками шизофренії.

Проте путін і пригожин є ОСУДНИМИ особами. Під час вчинення злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку путін і пригожин  усвідомлювали свої суспільно небезпечні діяння і керувалися ними. Президент росії путін і керівник ПВК «Вагнер» пригожин підлягають  кримінальному покаранню, визначеному судом.

 

На моє запитання до російських експертів, чому вони не оприлюднюють свої медичні висновки щодо психічного стану здоров’я путіна, щоб усунути його з поста президента за станом здоров’я, адже його поведінка може призвести до ще більш трагічних наслідків, нiж війна в Грузії, Україні, Сирії, відповідь була одна: боїмося за своє життя і життя рідних.

Багато з тих, хто знав про психічні вади путіна і його злочини, — мертві.

 

Після обрання путіна втретє президентом росії колишній президент СРСР Михайло Горбачов відзначив такі його риси характеру: «мстивість, злопам’ятство, образливість», що, на думку Горбачова, є недопустимо для політика, який обiймає такий високий пост.

 

Шведське прислів’я говорить: «Коли Бог хоче покарати народ, то відбирає розум у короля». Прикладом злопам’ятства і мстивості кремлівського фюрера путіна можуть яскраво служити жахливі варварські бомбардування, ракетні удари і артилерійські обстріли Харкова, де вперше прозвучала приспівка (кричалка) футбольних фанатів «путін — ХУЙЛО!».

 

Вболівальники харківського футбольного клубу «Металіст» дали путіну його нове ім’я — ХУЙЛО, яке стало відомим у всьому світі. Тепер, в якій би країні, хто б на сказав це слово, всі знають про кого йде мова — путіна. Більше про це читайте у моїй статті «Помста кривавого карлика за харківське “путін — хуйло!”, або Чому варвар путін знищує Харків».

 

Лише після повномасштабного вторгнення росії в Україну знайшлися експерти, які не побоялися відкрито заявити про психічний стан здоров’я «кривавого кремлівського карлика» путіна. 

 

Російський диктатор путін живе у двох реальностях і, схоже, страждає на шизофренію. Таку думку у квітні 2022 року висловила психотерапевт Олена Рихальська, пише “Апостроф”. 

 

“Як психотерапевт можу сказати, що в поведінці путіна дуже багато схожого на шизофренію. Це правда. Що таке шизофренія? Скажу швидко, щоб людям було зрозуміло, простими словами. Це коли у людини дві реальності. Це дві реальності: є одна, є інша”, – пояснила Рихальська.

 

Польський випуск видання присвячений вторгненню росії в Україну 24 лютого 2022 року. На обкладинці Newsweek розмістив колаж, який зображає путіна у гамівній сорочці. "Якщо зараз світ не зупинить путіна, то завтра може бути пізно", - написано під світлиною.

 

У липні 2022 року американський психіатр, професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон після довгого спостереження за путіним зробив висновок про його психічний стан здоров’я, яким підтвердив психічні розлади і діагноз московського фюрера, які я опублікував п’ять років тому (квітень 2017р.).

 

Зупинимося детально на результатах його дослідження. Джеймс Феллон кілька років уважно стежить за діями путіна, щоб відтворити хід його думок щодо рішень, які ухвалюються, пише The Insider. Професор Фелон спеціалізується на психопатичних розладах особистості. Щоб переконатися у правильності діагнозу, він спілкувався з керівниками України, представниками керівництва Росії, Чечні, Білорусі та Німеччини, а також прочитав усе, що зміг знайти про виховання і становлення російського диктатора.

“Не можна просто побачити когось по телевізору і сказати “це психопат”, — підкреслює психіатр. — Але, на мій погляд, у путіна дійсно були важливі передумови для розвитку так званих розладів особистості кластера B — найнебезпечніших, враховуючи психопатію і нарцистичний розлад особистості”.

 

Що таке психопатія?  

 

Для опису цього розладу Феллон використовує визначення, запропоноване американським психіатром Герві Клеклі. У 1941 році в книзі “Маска розсудливості” він описав психопата як людину, яка виглядає нормальною і робить все для підтримки цієї ілюзії. Проте всіх психопатів вирізняє низька емоційна емпатія. Всі вони маніпулятори, егоїсти та агресори, яким недоступне почуття жалю, каяття чи провини. При цьому вони черстві та ставлять себе над усіма.

 

Психіатр зазначає, що психопати поділяються на первинних і вторинних. У перших розвиток патології обумовлений процесом, який називається “епігенетичним маркуванням” і проявляється вже у перші роки життя. Через травми та вплив гормонів стресу регуляція ключових генів змінюється майже незворотньо, це впливає на гормони в лобовій та скроневих частках головного мозку. Зміни в психіці вторинних психопатів, яких також називають соціопатами, викликані емоційним, фізичним, сексуальним насильством або цькуванням, і частково оборотні.

 

Поведінка психопатів обох типів сильно відрізняється: СОЦІОПАТ знає, що чинить аморально, але може зупинитися, ПСИХОПАТ впевнений, що робить правильно, вірячи у свою правоту.

“Це невід’ємна риса особистості справжнього первинного психопата: він ніколи не сумнівається, що чинить як треба, — каже Джеймс Феллон. — Це не вдавання і не спроба нормальної людини виправдати свою провину. Саме до цього типу психопатів і належить, на мій погляд, путін”.

 

Психіатр наголошує, що психопати завжди шукають у жертвах слабкість, саме вона їх провокує. Не маючи можливості відчувати емоції, вони за таких умов уміють їх зчитувати, добре розуміються на чужих почуттях, страхах, тригерах і бажаннях. За допомогою цих знань психопати маніпулюють жертвами, отримуючи бажану реакцію, гроші, секс або просто насолоджуючись почуттям контролю.

 

 

“Ключовий метод путіна — не дати своїм противникам зміцніти, а завдати удару в момент їхньої найбільшої слабкості, — зазначає Феллон. — Самодисциплінованим психопатам вистачає терпіння вичікувати місяці, роки, хоч 10 років, поки їхня жертва не виявить уразливість”.
Крім цього російського диктатора можна віднести до злоякісних нарцисів, також у ньому проявляються риси садиста. “Гірше просто не буває”, — констатує психіатр.

 

На його думку, путіна зробили таким кілька перенесених травм: тяжке дитинство, а згодом — розпад СРСР, який призвів до створення незалежної України. Щось подібне у молодості пережив Гітлер. У 2011 році путін побачив, як у муках помер лівійський диктатор Каддафі. Це закріпило у путіна глибинний страх — насильницької зміни його режиму. ”Усе неявне розкрилося в останні кілька років, а особливо яскраво — останні кілька тижнів до 24 лютого, — зазначає Джеймс Феллон. — путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як ПСИХОПАТ, а не соціопат і точно не як звичайна людина з поганими нахилами”.

 

Психіатр Феллон упевнений, що в поведінці путіна вбачаються ознаки помутніння розуму: від пихатого нарцисизму він перейшов до параної і ворожої неврівноваженої поведінки. Ймовірно, у його мозку йдуть дегенеративні процеси.

 

Президент путін раніше був на публіці спокійний, холодний і розважливий, проте тепер йому важче володіти собою, це свідчить про те, що він дуже небезпечний. Передбачити його рішення складно, оскільки російський президент втрачає адекватність, – наголосив професор.

 

Отримавши відсіч в Україні, він може почуватися глухим, – впевнений Феллон. Зіткнувшись з опором психопати й агресори губляться і можуть навіть втекти, але путіну тікати нікуди. Тепер він перестав приховувати свої почуття і це робить його ще небезпечнішим, оскільки зберігати імідж холоднокровної людини більше не потрібно.

Психопатів відрізняє те, що вони готові піти на що завгодно, аби досягти своєї мети. Добиваючись свого, путін охоче йде на воєнні злочини, і до застосування тактичної ядерної зброї йому залишився один крок, – зауважив Джеймс Феллон.

 

“Люди з психопатією можуть багато винести, але щойно стрес стає занадто сильним або тривалим, якщо їх зрештою заганяють у кут, вони перестають тримати себе в руках, — підкреслює психіатр. — Неможливо передбачити, коли путін опиниться в цій точці. Але коли вона настане, він або втече, або захоче знести все і піти до кінця, це тільки здається ірраціональною поведінкою, а насправді він просто перевіряє межі, крапля за краплею, як будь-який хуліган, який перевіряє когось на слабкість. Але якщо не вийде, ми відступимо і скажемо: “О ні, все що ми хотіли — це Донбас”.

 

Президент путін — очевидний первинний психопат-харизматик, який не має наміру відкрито проявляти злість. Такі хижаки відступають, коли одержують впевнену відсіч. Але якщо загнати їх у кут, почнуть оборонятися всіма доступними способами, – каже Феллон.

На його думку, найкраща тактика боротьби з психопатами — поступовий і постійний тиск на путіна без різких рухів, щоб не спровокувати ядерну війну. У цих умовах рано чи пізно він обов’язково помилиться.

 

“Зараз вживати різких, радикальних заходів — не найкращий вихід, — упевнений психіатр. — Я не став би вибивати в нього землю з-під ніг. Навіть якщо такий удар зрештою виведе психопата з ладу, в моменті він готовий вас убити”, – зазначає професор.

Феллон вважає, що путін чекає від України помилкового кроку, який в очах більшості росіян дасть йому право на будь-яку відповідь. Для цього йому потрібен масивний удар із боку України по російському населеному пункту або якась більша мета.

 

Водночас зрозуміло, що в цій війні путіну не перемогти: що більше підтримки отримує Україна, то слабша підтримка самого диктатора в його оточенні. Зрештою, хтось із російських генералів зможе заявити йому, що так чинити не можна. Однак, на думку психіатра, для цього будуть потрібні ще місяці боротьби.

“Виходячи з моїх знань військової психології, я вважаю, варто показати путіну, що Захід не зупиниться ні перед чим, — каже Феллон. — Варто створити потужний і обачний союз, який нестиме в собі таке послання для путіна: “Ти підштовхуєш нас до точки, з якої ми можемо стерти тебе з лиця землі. Ми не хочемо цього робити, але ми можемо”.

 

Нагадаємо, раніше доктор Кеннет Деклева заявив, що путін перебуває в “луна-камері”, де не чує інших думок.

Деклева працював з 2002 по 2016 рік у Державному департаменті США, зокрема провів 5 років у посольстві США у Москві.
В інтерв’ю виданню Esquire він розповів, що можна зрозуміти з обличчя президента росії, а також проаналізував його дії під час війни в Україні, що призвело до вторгнення, і як путін може діяти далі. Більше про це у статті «Ізольоване мислення. Психіатр аналізує дії путіна та його зовнішній вигляд» за 17 березня 2022.

 

Британські ЗМІ також писали, що неадекватну поведінку путіна можна пояснити тим, що він, ймовірно, серйозно хворий. За даними західних розвідок, путін страждає на розлад мозку, який могли спричинити деменція, хвороба Паркінсона або стероїди, які використовують для лікування раку.

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, народний депутат України ІІ-VІ скликань, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант       

 

ЗАВЕРШЕННЯ читайте тут