500 днів війни: Україна переможе, бо за нею правда — Денис Шмигаль

13:02, 08.07.2023
500 днів війни: Україна переможе, бо за нею правда — Денис Шмигаль

Денис Шмигаль закликає світ підтримати Украіну

У 500-й день повномасштабної російської агресії прем´єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна переможе, бо за нею правда.

 

Як інформує Україна молода, про це він написав у Телеграмі.

 

«Вистояли. Перемагаємо. Змінюємося. Забезпечуємо армію – направляємо всі податки на оборону. Втримали економіку. Отримали статус кандидата на членство в ЄС та 5 безвізів із Євросоюзом. Об’єднуємо світ для підтримки України», - наголосив очільник уряду.

 

Шмигаль підкреслив, що Україна отримала енергетичну систему попри масштабні обстріли. Почала швидке відновлення. Платить й підвищує пенсії та соціальні допомоги. Провела дві посівні. Будує нову логістику. Запускає нові цифрові сервіси для громадян та бізнесу.

 

«Щодня схиляємо голову перед українським воїнством, яке захищає нашу свободу, незалежність та наше майбутнє. Ми переможемо, бо за нами правда. Ми на своїй землі. Тримаємо стрій»,- заявив Прем'єр-міністр.

 

Своєю чергою Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зазначив, що Сили оборони щохвилини виконують надскладні завдання й щосили вибивають ворога з України.

 

«500 днів повномасштабної війни! 500 днів надзусиль та волі! 500 днів незламності! 500 днів боротьби за право на вибір, вибір жити у вільній країні! Сьогодні ми схиляємо голови перед нашими воїнами! Дякуємо нашим Героям! Пишаємося нашими захисниками та захисницями! Щодня ЗСУ щосили вибивають ворога з Української землі! Щохвилини виконують надскладні завдання! І щосекунди — захищають! Борються за нашу Україну! За кожного з нас! До Перемоги! Нашої Перемоги! Найважливішої Перемоги нашого життя!» - підкреслив Голова ВР.

 

Як повідомляла УМ, президент України Володимир Зеленський у 500-й день повномасштабної війни приїхав на острів Зміїний та записав відеозвернення до українців